Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul PNL Andrei Volosevici, cercetat de DNA, renunta la candidatura pentru Primaria Ploiesti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorul PNL Andrei Volosevici, cercetat de DNA, renunta la candidatura pentru Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in vedere faptul ca este vizat de o ancheta, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul PNL Andrei Volosevici renunta la candidatura pentru Primaria Ploiesti, dat fiind ca este vizat de o ancheta a DNA

Senatorul PNL Andrei Volosevici, urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat ca-si retrage candidatura la Primaria Ploiesti, dat fiind ca este vizat de o ancheta a DNA, informeaza Agerpres. Pe.

Senatorul PNL Andrei Volosevici, urmarit penal de DNA, renunta la candidatura la Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in vedere faptul ca este vizat de o ancheta, informeaza Agerpres.

Senatorul Andrei Volosevici, audiat la DNA Ploiesti, in dosarul de coruptie

Senatorul liberal Andrei Volosevici s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, pentru a da declaratii in dosarul in care este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Andrei Volosevici, candidatul PNL pentru un nou mandat la Primaria Ploiesti, a anuntat ca se retrage din cursa electorala

Senatorul Andrei Volosevici, care luna trecuta si-a lansat candidatura pentru un nou mandat la Primaria Ploiesti din partea PNL, a anuntat, duminica seara, ca se retrage din cursa electorala, decizia fiind luata dupa ce DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa pentru luare de mita si abuz in serviciu.

PNL ramane fara candidat la Primaria Ploiesti

Senatorul PNL Andrei Volosevici, care este urmarit penal pentru fapte de coruptie, a anuntat, duminica seara, ca isi retrage candidatura la Primaria Ploiesti avand in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )