Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din Comisia Juridica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din Comisia Juridica

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit astazi din functia de membru al Comisiei juridice cu UNPR-istul Mihai Neagu, propunerea fiind facuta de liderul senatorilor social-democrati, Ilie Sarbu, si aprobata de plenul Senatului, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Senatorul PSD Serban Nicolae a fost inlocuit din functia de membru al Comisiei juridice, la propunerea lui Ilie Sarbu

Plenul Senatului a aprobat, luni, inlocuirea senatorului Serban Nicolae cu Mihai Neagu in functia de membru al Comisiei juridice. Propunerea de inlocuire a venit din partea liderului grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu. Amintim ca saptamana trecuta Serban Nicolae si Ilie Sarbu s-au atacat reciproc.

Ioan Adam a fost suspendat din PSD si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov

Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD, precum si din functia de vicepresedinte al PSD Brasov, informeaza Agerpres. Masura a fost.

Deputatul Ioan Adam, arestat in dosarul retrocedarilor ilegale, a fost suspendat din PSD

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv printr-o decizie luata de instanta suprema, in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, a anuntat, luni, presedintelui executiv al.

Deputatul Ioan Adam a fost suspendat din PSD pe durata anchetei DNA

Deputatul Ioan Adam, arestat preventiv in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri din Bacau, a fost suspendat din PSD, informeaza Mediafax.

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv, a fost suspendat din PSD

Avocatul Ioan Adam, arestat preventiv pentru 30 de zile in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, a fost suspendat din PSD si, implicit din functia de vicepresedinte al social-democratilor brasoveni, anunta Agerpres.

Franta. Mii de persoane au fost EVACUATE din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Peste 3000 de persoane au fost evacuate ieri din centrul orasului francez Rennes, pe timpul dezamorsarii unei bombe uriase, lansata de britanici pe timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, si ramasa.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura. Traian Basescu a semnat decretul de demitere a acesteia de la sefia DNA

UPDATE - Traian Basescu a semnat decretul prin care Alina Bica este demisa de la sefia DIICOT, dupa ce a fost arestata pentru retrocedari ilegale. UPDATE - Fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, este audiata la.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura. Traian Basescu a semnat decretul de demitere a acesteia de la sefia DIICOT

UPDATE - Traian Basescu a semnat decretul prin care Alina Bica este demisa de la sefia DIICOT, dupa ce a fost arestata pentru retrocedari ilegale. Alina Bica i-a transmis, la finalul sapamanii trecute,.

Alina Bica a fost suspendata din magistratura, in urma deciziei CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a dispus, luni, suspendarea din magistratura a Alinei Bica si a luat act de demisia acesteia din functia de procuror la DIICOT. Aceasta a fost arestata in dosarul despagubirilor.

CSM: Alina Bica a fost suspendata din magistratura

Consiliul Superior alMagistraturii CSM) a laut act, luni dimineata, de demisia AlineiBica de la sefia DIICOT, aceasta fiind suspendata si din functia de procuror. CSM a dispus suspendarea Alinei Bica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )