Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul a adoptat astazi proiectul. Fapta pentru care risti pana la 3 ani de inchisoare

Antena3 Antena3,
Senatul a adoptat astazi proiectul. Fapta pentru care risti pana la 3 ani de inchisoare

Propunerea legislativa de modificare a Codului Pernal, initiata de PSD, care prevede inchisoare de la 1 la 3 ani pentru ofensa adusa insemnelor autoritatii si simbolurilor nationale, a fost adoptata. continuă pe Antena3

Senatul a adoptat tacit proiectul de lege privind defaimarea insemnelor Romaniei

Propunerea legislativa a PSD privind introducerea pedepsei cu inchisoarea de la 1 pana la 3 ani pentru ofensa la adresa insemnelor Romaniei a fost adoptat tacit de Senat, informeaza.

11 motive pentru care barbatii iubesc femeile

Cand o sa le citesti, unele te vor face sa zambesti, altele poate ca nu. Dar site-ul Womanshealthmag. com ne ofera un top al celor mai des intalnite 11 motive pentru care barbatii iubesc femeile. Urmele de sudoare.

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, nu mai sunt incepand de ieri proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiati din Cartea Funciara, insa mai au la dispozitie doua cai de contestatie, a precizat, ieri, Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara OCPI) Sibiu.

Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, el fiind radiat din Cartea Funciara, informeaza Agerpres. Puiu Nicolae Fesan, directorul.

Iohannis a fost RADIAT din Cartea Funciara. Nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este, incepand de luni, proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, intrucat a fost radiat din Cartea Funciara.

Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei pentru care se judeca. A fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este incepand de luni proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, fiind radiat din Cartea Funciara, insa mai are doua cai de.

Senatul a respins proiectul de lege pentru reducerea numarului de parlamentari la 300

Senatul a respins marti, in plen, propunerea legislativa a deputatului PMP Eugen Tomac privind modificarea normei de reprezentare in cele doua Camere ale Parlamentului, astfel incat numarul total de parlametari sa fie de 300, in acord cu rezultatele referendumului din 2009, informeaza Agerpres.

Senatorii au adoptat tacit proiectul care pedepseste cu inchisoare ofensa adusa insemnelor nationale

Senatorii au adoptat tacit propunerea legislativa de modificare a Codului Pernal care prevede inchisoare de la unu la trei ani pentru ofensa adusa insemnelor autoritatii si simbolurilor nationale. Astfel, proiectul va merge la Camera Deputatilor, care este for decizional.

TOP 4 motive pentru care ar trebui sa investesti banii in experiente si nu in lucruri

Oamenii de stiinta au aflat ca experientele sunt cele mai bune investitii pe care le poti face. Atunci cand muncesti din greu in fiecare zi si iti raman bani in buzunar dupa cheltuielile lunare obisnuite, trebuie sa te asiguri ca sunt bine cheltuiti,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )