Libnet.ro
UNICEF

15:30

Senatul dezbate azi cererea DNA in cazul lui Sova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Senatul dezbate azi cererea DNA in cazul lui Sova

Plenul Senatului va dezbate, astazi, cererea formulata de DNA in cazul lui Dan Sova, prin care anchetatorii cer incuviintarea retinerii si arestarii senatorului in dosarul privind contractele incheiate de firma sa de avocatura cu complexurile Turceni si Rovinari. continuă pe Ziarul Bursa

Darius Valcov poate fi arestat: Senatul a aprobat cererea DNA (VIDEO)

UPDATE 14: 50 Fostul ministru de Finante, Darius Valcov a venit la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Parlamentarii au dat, miercuri, aviz favorabil pentru arestarea fostului ministru de finante, Darius.

VIDEO PNL contesta la Curtea Constitutionala decizia Senatului in cazul Dan Sova si cere alegeri anticipate

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat miercuri ca partidul sau analizeaza solutia si paghiile contestarii la Curtea Constitutionala a votului in cazul Dan Sova cu privire la interpretarea data numarului de voturi necesar pentru ridicarea imunitatii senatorului PSD. Totodata, PNL cere alegeri anticipate pentru a da tarii un nou Parlament, cu o noua legitimitate si un restart in relatia dintre clasa politica si cetateni, echivalent celui din noiembrie 2014. UPDATE Teodor Atanasiu PNL): O sa atacam la CCR prevederea din regulamentul Senatului si decizia luata in baza aceste prevederi. Vicepresedinte PNL a precizat ca in cursul zilei de luni, liberalii vor depune la Curtea Constitutionala contestatia la votul privind cererea DNA de incuviintare a arestarii preventive pentru Dan Sova, precizand ca va fi contestat Regulamentul Senatului.

UPDATE. Cererea DNA pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov, APROBATA de Senat

Cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov a fost aprobata de Senat, fiind inregistrate, potrivit unor surse parlamentare, 97 de voturi.

Miercurea neagra pentru lupta anticoruptie? Sova: Dumnezeu sa fie cu fiecare dintre noi. Respingeti cererea DNA

50: Senatul a inceput sedinta in care sunt votate cererile de incuviintare a arestarii in cazul lui Dan Sova si al lui Darius Valcov.

Senatul voteaza, miercuri, cererea de arestare a lui Valcov

Senatorii au hotarat sa voteze miercuri cererea de arestare preventiva formulata de la DNA in cazul fostului ministru al Finantelor Darius Valcov.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul lui Sova

Ambasada Marii Britanii a transmis, miercuri, dupa ce Senatul nu a aprobat ridicarea imunitatii pentru senatorul PSD, Dan Sova ca nimeni nu este mai presus de lege, informeaza Hotnews.

Klaus Iohannis, prima reactie in cazul Dan Sova: Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei

Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-o prima reactie dupa ce Senatul a respins arestarea lui Dan Sova, ca Parlamentul a blocat din nou o cerere a justitiei.

Ambasada Olandei, despre votul in cazul Dan Sova: Ingrijorare si surprindere

Ambasada Olandei urmareste cu ingrijorare si surprindere votul Senatului in cazul cererii DNA de arestare a senatorului Dan Sova, potrivit unui mesaj postat pe contul de Facebook al misiunii diplomatice.

Senatoare UNPR, despre legalitatea votului in cazul lui Sova: Mai lasati-ma cu Constitutia!

Senatoarea UNPR Florina Jipa a raspuns, miercuri, jurnalistilor, referitor la votul de respingere a DNA in cazul senatorului PSD Dan Sova, ca decizia se ia cu jumatate plus unu, si a cerut indignata ca acestia sa nu mai aminteasca de Constitutie infomeaza Mediafax.

Instanta suprema judeca luni cererea DNA de prelungire a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie urneaza sa judece luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )