Libnet.ro
UNICEF

08:00

Senatul face scut in fata justitiei: cererea de urmarire penala a lui Varujan Vosganian, respinsa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Senatul face scut in fata justitiei: cererea de urmarire penala a lui Varujan Vosganian, respinsa

Senatorii au respins, joi, solicitarea Parchetului General de aprobare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi impotriva, 56 de voturi pentru, 5 voturi fiind. continuă pe Wall-Street Ro

Varujan Vosganian, pledoarie in lacrimi in fata colegilor: Este gresita ideea ca Senatul trebuie sa accepte pe banda rulanta cererile de urmarire penala (VIDEO)

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian isi sustine joi pledoaria in fata plenului Senatului, inainte ca alesii sa dea un vot referitor la cererea de urmarire penala in cazul acestuia. Vosganian a.

Noi ramuri ale mitei in dosarul Gala Bute: fosta sefa a CNI, sub urmarire penala

Fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii CNI), Ana Maria Topoliceanu, este pusa sub urmarire penala in dosarul Gala Bute, pentru luare de mita, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA.

Favorita lui Basescu, la mana parlamentarilor. A doua cerere de urmarire penala a fost aprobata

10 - A doua cerere de extindere a urmaririi penale in dosarul Gala Bute s-a incheiat cu 278 de voturi pentru si 50 impotriva. 45- Prima cerere de urmarire penala a Elenei.

Senatul decide joi daca aproba cererile de urmarire penala in cazurile Ion Ariton si Varujan Vosganian

Ion Ariton si Varujan Vosganian vor afla joi daca senatorii vor da vot favorabil cu privire la solicitarile primite de la procurorul general, Tiberiu Nitu, referitoare la incuviintarea inceperii urmaririi penale.

Comisia juridica a Senatului va rediscuta avizele de urmarire penala pentru Ariton si Vosganian

Comisia juridica a Senatului are termen pana maine sa rediscute solicitarile Ministerului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, fosti ministri ai Economiei, a anuntat, astazi, presedintele comisiei, Catalin Boboc.

Comisia juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute avizele de urmarire penala pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului trebuie sa rediscute pana marti solicitarile Mnisterului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva fostilor ministri ai Economiei Ion Ariton si Varujan.

Comisia Juridica a Senatului va rediscuta avizele de urmarire penala pentru Ariton si Vosganian

Comisia Juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute solicitarile Ministerului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, a anuntat, luni, presedintele comisiei, Catalin Boboc, informeaza Mediafax.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )