Libnet.ro
UNICEF

10:00

Varujan Vosganian, pledoarie in lacrimi in fata colegilor: Este gresita ideea ca Senatul trebuie sa accepte pe banda rulanta cererile de urmarire penala (VIDEO)

B1 B1,
Varujan Vosganian, pledoarie in lacrimi in fata colegilor: Este gresita ideea ca Senatul trebuie sa accepte pe banda rulanta cererile de urmarire penala (VIDEO)

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian isi sustine joi pledoaria in fata plenului Senatului, inainte ca alesii sa dea un vot referitor la cererea de urmarire penala in cazul acestuia. Vosganian a. continuă pe B1

Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sterg cateva lacrimi.

VIDEO Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sters cateva lacrimi.

Rapoartele pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian, retrimise la Comisia Juridica

Biroul Permanent a retrimis la Comisia Juridica rapoartele pentru senatorii Ion Ariton si Varujan Vosganian pe motiv ca fostii ministri ai Economiei nu si-au spus punctul de vedere in fata colegilor din.

Varujan Vosganian, LACRIMI si MIR in plenul Senatului

Varujan Vosganian a inceput sa planga, joi, in plenul Senatului, atunci cand se vota pentru urmarirea penala in cazul sau. Mai mult, senatorul PNL a fost filmat in timp ce isi dadea cu mir. Solicitarea.

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala

ACTUALIZARE 15:28 Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj prin care sustine ca se astepta ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. * Senatul a aprobat inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton.

Senatul face scut in fata justitiei: cererea de urmarire penala a lui Varujan Vosganian, respinsa

Senatorii au respins, joi, solicitarea Parchetului General de aprobare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi impotriva, 56 de voturi pentru, 5 voturi fiind.

Klaus Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul senatorilor impotriva cererii DIICOT de urmarire penala a liberalului Varujan Vosganian arata ca nu s-a inteles inca pe deplin necesitatea schimbarii pentru care seful statului a pledat la consultarile cu partidele politice si in discursul sustinut in fata Parlamentului.

Vicepresedintele PNL Alin Tise ii cere lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid

Senatorul Alin Tise, vicepresedinte al PNL, ii cere lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid, pentru a nu exista discutii ca este protejat de PNL. Tise a mai precizat ca nu vorbeste.

Cine s-a opus ridicarii imunitatii liberalului Varujan Vosganian

Varujan Vosganian este singurul parlamentar care ramane cu imunitate, dupa momentul 16 noiembrie 2014. Toti senatorii si deputatii, in cazul carora procurorii au cerut aviz pentru inceperea urmaririi penale, au fost pusi de colegii lor la dispozitia justitiei. Liberalii si social-democratii se acuza reciproc de sabotarea votului.

Varujan Vosganian, in Senat: Daca erau indicii noi apareau pana acum. Sunt util acestei tari si in alt fel decat lustruind clantele Parchetului (VIDEO)

Fostul ministru Varujan Vosganian a declarat miercuri in plenul Senatului ca nu exista indicii noi in dosarul de coruptie in care este vizat, sustinand ca dupa sapte ani nu pot fi gasite noi probe in dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )