Libnet.ro
UNICEF

08:00

Varujan Vosganian, LACRIMI si MIR in plenul Senatului

Antena3 Antena3,
Varujan Vosganian, LACRIMI si MIR in plenul Senatului

Varujan Vosganian a inceput sa planga, joi, in plenul Senatului, atunci cand se vota pentru urmarirea penala in cazul sau. Mai mult, senatorul PNL a fost filmat in timp ce isi dadea cu mir. Solicitarea. continuă pe Antena3

Varujan Vosganian, pledoarie in lacrimi in fata colegilor: Este gresita ideea ca Senatul trebuie sa accepte pe banda rulanta cererile de urmarire penala (VIDEO)

Fostul ministru al Economiei Varujan Vosganian isi sustine joi pledoaria in fata plenului Senatului, inainte ca alesii sa dea un vot referitor la cererea de urmarire penala in cazul acestuia. Vosganian a.

UPDATE. Ariton poate fi urmarit penal. Vosganian scapa, dupa ce a plans in plenul Senatului

Senatorii vor vota, joi, cererea de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul fostilor ministri ai Economiei, senatorii Ion Ariton si Varujan Vosganian, scrie Agerpres.

Varujan Vosganian, in Senat: Daca erau indicii noi apareau pana acum. Sunt util acestei tari si in alt fel decat lustruind clantele Parchetului (VIDEO)

Fostul ministru Varujan Vosganian a declarat miercuri in plenul Senatului ca nu exista indicii noi in dosarul de coruptie in care este vizat, sustinand ca dupa sapte ani nu pot fi gasite noi probe in dosar.

Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sterg cateva lacrimi.

VIDEO Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sters cateva lacrimi.

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comisia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian (VIDEO)

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Varujan Vosganian: Ochii mei sunt asa, umbrosi si melancolici, de felul lor

Varujan Vosganian a fost intrebat, joi, dupa sedinta Senatului in care a fost respinsa cererea de incepere a urmaririi penale impotriva sa, daca a lacrimat in plen la dezbaterea cererii Parchetului. Senatorul.

Varujan Vosganian, intrebat daca a lacrimat in plen: 'Ochii mei sunt asa,umbrosi si melancolici,de felul lor'

Senatorul Varujan Vosganian a fost intrebat, joi, dupa sedinta Senatului in care a fost respinsa cererea de incepere a urmaririi penale impotriva sa, daca a lacrimat in plen la dezbaterea cererii Parchetului, el raspunzand: Ochii mei sunt asa,.

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala

ACTUALIZARE 15:28 Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj prin care sustine ca se astepta ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. * Senatul a aprobat inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )