Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vicepresedintele PNL Alin Tise ii cere lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid

B1 B1,
Vicepresedintele PNL Alin Tise ii cere lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid

Senatorul Alin Tise, vicepresedinte al PNL, ii cere lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid, pentru a nu exista discutii ca este protejat de PNL. Tise a mai precizat ca nu vorbeste. continuă pe B1

Vicepresedintele PNL ii cere lui Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid

Vicepresedintele PNL, senatorul Alin Tise, i-a cerut, joi, lui Varujan Vosganian sa isi dea demisia de onoare din partid, pentru a nu exista discutii ca este protejat de PNL, dupa respingerea in Senat a solicitarii Parchetului de incuviintare a inceperii urmaririi penale a acestuia, informeaza Mediafax.

Varujan Vosganian scapa de urmarirea penala

ACTUALIZARE 15:28 Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. Presedintele Klaus Iohannis a lansat un mesaj prin care sustine ca se astepta ca Senatul sa incuviinteze cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian. * Senatul a aprobat inceperea urmaririi penale fata de Ion Ariton.

Klaus Iohannis: Ma asteptam ca Senatul sa incuviinteze cererea de incepere a urmaririi penale in cazul senatorului PNL Varujan Vosganian

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca votul senatorilor impotriva cererii DIICOT de urmarire penala a liberalului Varujan Vosganian arata ca nu s-a inteles inca pe deplin necesitatea schimbarii pentru care seful statului a pledat la consultarile cu partidele politice si in discursul sustinut in fata Parlamentului.

Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sterg cateva lacrimi.

VIDEO Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala. Senatorii au votat impotriva cererii DIICOT dupa un discurs al senatorului terminat in lacrimi. Vosganian: E o victorie a democratiei

Senatorul PNL Varujan Vosganian a scapat de urmarirea penala dupa ce senatorii au votat joi impotriva cererii depuse de DIICOT. Vosganian a tinut un discurs in fata colegilor sai senatori prin care le cerea sa nu aprobe cererea procurorilor. La finalul discursului, Vosganian si-a sters cateva lacrimi.

Iohannis si Gorghiu, dezamagiti de votul Parlamentului in favoarea lui Varujan Vosganian

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis si co-presedintele PNL Alina Ghorgiu si-au declarat nemultumirea pentru votul pe care parlamentarii l-au dat azi in favoarea lui Varujan Vosganian. Presedintele Klaus.

Senator PSD: Votarea neincepererii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian din urma cu un an a fost o conditie a pastrarii USL, pusa de PNL

Votarea neincepererii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian, in urma cu un an, in Senat, a fost o conditie a pastrarii USL pusa de membrii PNL, a declarat senatorul PSD Alexandru Fratean in cadrul emisiunii.

Felicitari intre liberali si social-democrati, dupa votul privind urmarirea penala in cazul lui Varujan Vosganian: Asa a dictat constiinta

Dupa votul din Senat, in urma caruia a fost respinsa cererea de urmarire penala in cazul liberalului Varujan Vosganian, reprezentatii PNL si PSD au fost surprinsi in timp ce se felicitau reciproc pentru.

Varujan Vosganian, LACRIMI si MIR in plenul Senatului

Varujan Vosganian a inceput sa planga, joi, in plenul Senatului, atunci cand se vota pentru urmarirea penala in cazul sau. Mai mult, senatorul PNL a fost filmat in timp ce isi dadea cu mir. Solicitarea.

Senatul face scut in fata justitiei: cererea de urmarire penala a lui Varujan Vosganian, respinsa

Senatorii au respins, joi, solicitarea Parchetului General de aprobare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind inregistrate 71 de voturi impotriva, 56 de voturi pentru, 5 voturi fiind.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )