Libnet.ro
UNICEF

23:00

Senatul a incuviintat arestarea lui Darius Valcov, in dosarul galeriei de tablouri

România Liberă România Liberă,
Senatul a incuviintat arestarea lui Darius Valcov, in dosarul galeriei de tablouri

Senatul a incuviintat arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov, cu 120 de voturi pentru si 18 impotriva, conform unor surse din comisia de numarare a voturilor, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

A inceput votul in Senat pentru arestarea lui Darius Valcov, in dosarul galeriei de tablouri. Alesii vor vota in baza statutului adoptat marti

Plenul Senatului se va reuni miercuri pentru a vota a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea DNA cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, potrivit Mediafax.

Senatul a incuviintat extinderea urmaririi penale, retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Senatorii au incuviintat miercuri noua cerere a DNA incuviintare a extinderii urmaririi penale, a retinerii si arestarii fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. in cazul extinderii.

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Comisia juridica din Senat a dat marti un nou aviz favorabil pentru retinerea si arestarea a fostului ministu al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. Potrivit presedintelui Comisie juridice, Catalin.

Cererile privind urmarirea penala si arestarea lui Darius Valcov, avizate de Comisia juridica a Senatului

UPDATE - Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, marti, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru. Comisia juridica a votat si cererea privind retinerea.

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Legatura dintre Darius Valcov si Miss Universe Romania 2011: Proprietara galeriei de arta unde urma sa-si expuna fostul ministru tablourile este Larisa Popa

Detalii incredibile despre avutia agonisita de fostul primar de Slatina, Darius Valcov, au fost prezentate, luni seara, de Catalin Prisacariu in carul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV. Fostul min.

Legatura dintre Darius Valcov si Miss Universe Romania 2011: Proprietara galeriei de arta unde urma sa-si expuna fostul ministru tablourile este Larisa Popa (VIDEO)

Detalii incredibile despre avutia agonisita de fostul primar de Slatina, Darius Valcov, au fost prezentate, luni seara, de Catalin Prisacariu in carul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV. Fostul min.

Darius Valcov, la inalta Curte, unde este judecata contestatia DNA privind arestarea la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic.

Senatul decide miercuri daca incuviinteaza noua cerere a DNA de arestare a lui Darius Valcov

Darius Valcov afla miercuri daca poate fi arestat, informeza B1 TV. Cea de-a doua cerere DNA pe numele fostului ministru de Finante intra marti in Comisia Juridica, iar miercuri plenul Senatului va decide daca.

Senatul discuta miercuri cererea de arestare a lui Darius Valcov

Noua cerere de arestare a lui Darius Valcov va fi votata chiar maine in comisia juridica, iar miercuri va fi dat si votul in plenul Senatului. Fostul ministru de Finante ar putea fi adus cu politia de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )