Libnet.ro
UNICEF

23:00

A inceput votul in Senat pentru arestarea lui Darius Valcov, in dosarul galeriei de tablouri. Alesii vor vota in baza statutului adoptat marti

România Liberă România Liberă,
A inceput votul in Senat pentru arestarea lui Darius Valcov, in dosarul galeriei de tablouri. Alesii vor vota in baza statutului adoptat marti

Plenul Senatului se va reuni miercuri pentru a vota a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea DNA cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Comisia juridica din Senat a dat marti un nou aviz favorabil pentru retinerea si arestarea a fostului ministu al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. Potrivit presedintelui Comisie juridice, Catalin.

Senatul a incuviintat arestarea lui Darius Valcov, in dosarul galeriei de tablouri

Senatul a incuviintat arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov, cu 120 de voturi pentru si 18 impotriva, conform unor surse din comisia de numarare a voturilor, informeaza Mediafax.

Cererile privind urmarirea penala si arestarea lui Darius Valcov, avizate de Comisia juridica a Senatului

UPDATE - Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, marti, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru. Comisia juridica a votat si cererea privind retinerea.

Senatul a incuviintat extinderea urmaririi penale, retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Senatorii au incuviintat miercuri noua cerere a DNA incuviintare a extinderii urmaririi penale, a retinerii si arestarii fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. in cazul extinderii.

Sedinta pentru arestarea lui Valcov s-a incheiat. Instanta suprema decide daca fostul ministru va fi arestat

UPDATE: Sedinta iCCJ pentru arestarea lui Darius Vancov s-a incheiat. Darius Valcov a mers, miercuri, la instanta suprema, care urmeaza sa decida daca fostul ministru al Finantelor va ramane in arest la .

Noua cerere DNA pentru arestarea lui Valcov, aprobata de Senat

Actualizare 12:56 A doua cerere a DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Darius Valcov a fost aprobata, in urma cu putin, de plenul Senatului, fiind inregistrate 106 de voturi pentru, 28 impotriva si un vot anulat.

Darius Valcov, la inalta Curte, unde este judecata contestatia DNA privind arestarea la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic.

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Darius Valcov afla, miercuri, daca va fi arestat

Plenul Senatului se va reuni miercuri pentru a vota a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, dupa ce Comisia Juridica a Senatului a avizat pozitiv cererea DNA cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, potrivit Mediafax.

Comisia Juridica, aviz pozitiv pentru arestarea lui Valcov

Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, marti, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2495 seconds )