Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noua cerere DNA pentru arestarea lui Valcov, aprobata de Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noua cerere DNA pentru arestarea lui Valcov, aprobata de Senat

Actualizare 12:56 A doua cerere a DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Darius Valcov a fost aprobata, in urma cu putin, de plenul Senatului, fiind inregistrate 106 de voturi pentru, 28 impotriva si un vot anulat. continuă pe Ziarul Bursa

Sedinta pentru arestarea lui Valcov s-a incheiat. Instanta suprema decide daca fostul ministru va fi arestat

UPDATE: Sedinta iCCJ pentru arestarea lui Darius Vancov s-a incheiat. Darius Valcov a mers, miercuri, la instanta suprema, care urmeaza sa decida daca fostul ministru al Finantelor va ramane in arest la .

Comisia Juridica, aviz pozitiv pentru arestarea lui Valcov

Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, marti, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, informeaza Mediafax.

Plenul Camerei Deputatilor va vota miercuri cererea DNA pentru arestarea lui Marko Attila

ACTUALIZARE 15:51 Plenul Camerei Deputatilor va dezbate si vota miercuri cererea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko Attila Gabor, a declarat secretarul Camerei Deputatilor, Niculae Mircovici, la finalul sedintei Biroului permanent.

Senatul decide miercuri daca incuviinteaza noua cerere a DNA de arestare a lui Darius Valcov

Darius Valcov afla miercuri daca poate fi arestat, informeza B1 TV. Cea de-a doua cerere DNA pe numele fostului ministru de Finante intra marti in Comisia Juridica, iar miercuri plenul Senatului va decide daca.

Deputatii voteaza astazi a doua cerere DNA privind retinerea si arestarea lui Marko Attila, fugit in Ungaria

Camera Deputatilor voteaza astazi cea de-a doua cerere DNA pentru incuviintarea retinerii si arestarii preventive a alesului UDMR Marko Attila, intr-un dosar al retrocedarilor ilegale, disjuns din cel in care este cercetata si fosta sefa de la DIICOT, Alina Bica.

Darius Valcov, la inalta Curte, unde este judecata contestatia DNA privind arestarea la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic.

Aviz FAVORABIL pentru urmarirea lui Valcov. Vedem ce se va intampla. Ex-ministrul colectionar de la Finante poate fi arestat

UPDATE:S-a terminat votul din Senat. Rezultatul, favorabil pentru urmarirea lui Valcov: 106 voturi pentru - 29 voturi impotrivaUPDATE: Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat,.

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al R. Moldova, adus la DNA pentru a fi audiat

Omul de afaceri Sergiu Lucinschi, suspectat de fapte de coruptie, a fost adus, luni noapte, la sediul central al DNA pentru a fi audiat. Lucinschi nu a facut nicio declaratie la intrarea in sediul DNA, potrivit Mediafax.

Fiul fostului presedinte al Moldovei Petru Lucinschi a fost adus la DNA pentru audieri

UPDATE: Sergiu Lucinschi a fost adus la sediul DNA pentru audieri, dupa ce au fost efectuate perchezitii la domiciliul sau. Procurorii DNA fac perchezitii, luni seara, la domiciliul lui Sergiu Lucinschi, fiul fostul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )