Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aviz FAVORABIL pentru urmarirea lui Valcov. Vedem ce se va intampla. Ex-ministrul colectionar de la Finante poate fi arestat

Antena3 Antena3,
Aviz FAVORABIL pentru urmarirea lui Valcov. Vedem ce se va intampla. Ex-ministrul colectionar de la Finante poate fi arestat

UPDATE:S-a terminat votul din Senat. Rezultatul, favorabil pentru urmarirea lui Valcov: 106 voturi pentru - 29 voturi impotrivaUPDATE: Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat,. continuă pe Antena3

Comisia juridica, aviz favorabil pentru urmarirea penala si arestarea lui Valcov

Actualizare 13:28 Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, astazi, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru unanimitate), precum si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, a anuntat presedintele comisiei, Catalin Boboc.

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Comisia juridica din Senat a dat marti un nou aviz favorabil pentru retinerea si arestarea a fostului ministu al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. Potrivit presedintelui Comisie juridice, Catalin.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila

Marko Attila mai primeste un aviz favorabil la cererea de retinere si arestare preventiva a procurorilor DNA. Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat azi cererea Parchetului de incuviintare a retinerii.

Comisia Juridica, aviz pozitiv pentru arestarea lui Valcov

Comisia juridica a Senatului a avizat favorabil, marti, a doua cerere a DNA privind urmarirea penala a lui Darius Valcov, cu noua voturi pentru, si cererea privind retinerea si arestarea preventiva a senatorului PSD, cu sapte voturi pentru si doua abtineri, informeaza Mediafax.

Comisia Juridica din Senat, aviz favorabil pentru propunerea privind alegerile locale

Senatorii din Comisia Juridica au avizat favorabil, in unanimitate, propunerea legislativa pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, pentru modificarea Legii administratiei publice locale nr.

Un nou aviz favorabil pentru arestarea lui Marko Attila. Camera Deputatilor discuta miercuri cererea deputatului UDMR

Update 17. 38 -Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, luni, ca raportul Comisiei juridice privind cererea Parchetului de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului UDMR Marko.

Comisia juridica din Camera Deputatilor, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila (VIDEO)

Comisia juridica din Camera Deputatilor a dat luni un nou aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila, informeaza B1 TV. Astfel, dupa redactarea raportului comisiei, acesta va transmis catre Biroul permanent al.

Sedinta pentru arestarea lui Valcov s-a incheiat. Instanta suprema decide daca fostul ministru va fi arestat

UPDATE: Sedinta iCCJ pentru arestarea lui Darius Vancov s-a incheiat. Darius Valcov a mers, miercuri, la instanta suprema, care urmeaza sa decida daca fostul ministru al Finantelor va ramane in arest la .

Noua cerere DNA pentru arestarea lui Valcov, aprobata de Senat

Actualizare 12:56 A doua cerere a DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii senatorului Darius Valcov a fost aprobata, in urma cu putin, de plenul Senatului, fiind inregistrate 106 de voturi pentru, 28 impotriva si un vot anulat.

Micile muzee ale parlamentarilor: 70 de alesi detin tablouri si obiecte de arta. Senator PNL: Toata invidia mea pentru gusturile domnului Valcov

Procurorii DNA au descoperit peste 100 de tablouri care ar fi ale lui Darius Valcov, insa acesta nu este singurul pasionat de arta dintre alesii din Parlament, informeaza B1 TV. Potrivit declaratiilor de avere, 70.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )