Libnet.ro
UNICEF

01:05

Senatul a ratificat Acordul de asociere intre UE si Republica Moldova

România Liberă România Liberă,
Senatul a ratificat Acordul de asociere intre UE si Republica Moldova

Republica Moldova, in calitate de Camera decizionala. Proiectul de lege a fost adoptat miercuri de Camera Deputatilor. Proiectul de lege face parte din categoria legilor ordinare, iar Senatul este Camera decizionala. continuă pe România Liberă

Senatul Romaniei a ratificat, cu unanimitate de voturi, Acordul de Asociere intre UE si Republica Moldova

Senatul Romaniei a adoptat, joi, cu unanimitate de voturi, respectiv 122 de voturi pentru, proiectul de lege privind ratificarea Acordului de asociere intre UE si Republica Moldova, in calitate de Camera decizionala.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau. Ponta: Este un moment istoric

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat miercuri de Parlamentul de la Chisinau. Documentul a fost adoptat cu votul a 59 de.

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova si UE a fost ratificat la Chisinau

Acordul de Asociere dintre Republica Moldova and si Uniunea Europeana, semnat saptamana trecuta la Bruxelles, a fost ratificat, astazi, de Parlamentul de la Chi and sinau, transmite Moldpres.

FOTO Mii de oameni s-au adunat in fata Parlamentului, care azi ratifica Acordul de Asociere semnat la Bruxelles. Vrem sa intram in Europa, spun manifestantii

La ora 10. 00, deputatii moldoveni se intrunesc in plenul Legislativului pentru a ratifica tratatul cu UE, semnat vineri la Bruxelles. Partidele din coalitia de guvernare organizeaza un miting proeuropean in fata Parlamentului. Oamenii adunati in piata spun ca astazi este o zi decisiva, de confruntare intre prezent si trecut, intre comunisti si formatiunile proeuropene.

Parlamentul Republicii Moldova a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana

Impotriva ratificarii documentului au votat deputatul Grigore Petrenco de la Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM), singurul comunist care a participat la aceasta sesiune, dar si grupul parlamentar al socialistilor condusi de Igor Dodon.

Mii de oameni s-au adunat in fata Parlamentului, care azi ratifica Acordul de Asociere semnat la Bruxelles. Vrem sa intram in Europa, spun manifestantii

La ora 10. 00, deputatii se intrunesc in plenul Legislativului pentru a ratifica tratatul cu UE, semnat vineri la Bruxelles. Partidele din coalitia de guvernare organizeaza un miting proeuropean in fata Parlamentului, la care promit sa aduca mii de oameni.

Deputatii s-au reunit in sesiune extraordinara pentru a adopta Acordul de asociere al Republicii Moldova cu UE

Deputatii s-au reunit in plen, in sesiune extraordinara, pentru a adopta Acordurile de asociere intre UE si Republica Moldova, Ucraina si Georgia. Dupa dezbateri va avea loc votul final.

Deputatii s-au reunit in sesiune extraordinara pentru a adopta Acordul de asociere a Republicii Moldova cu UE

Deputatii s-au reunit in plen, in sesiune extraordinara, pentru a adopta Acordurile de asociere intre UE si Republica Moldova, Ucraina si Georgia. Dupa dezbateri va avea loc votul final.

Deputatii au adoptat Acordul de asociere a Republicii Moldova cu UE

Deputatii au adoptat, miercuri, in sesiune extraordinara, Acordurile de asociere intre UE si Republica Moldova, Ucraina si Georgia.

Parlamentul moldovean a ratificat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana

Parlamentul moldovean a ratificat, miercuri, cu 59 de voturi, Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana UE) semnat pe 27 iunie la Bruxelles de premierul Iurie Leanca si liderii celor 28 de state europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )