Libnet.ro
UNICEF

13:00

Senatul a votat pentru arestarea lui Valcov

România Liberă România Liberă,
Senatul a votat pentru arestarea lui Valcov

Senatul a aprobat cererea DNA privind incuviintarea retinerii si arestarii preventive in cazul lui Darius Valcov, fiind inregistrate 97 de voturi pentru, 48 impotriva si cinci abtineri. continuă pe România Liberă

Gorghiu ii cere lui Ponta ca parlamentarii PSD sa voteze la vedere pentru arestarea lui Sova si Valcov

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu i-a solicitat premierului Victor Ponta, printr-o scrisoare deschisa, sa ceara public parlamentarilor PSD sa voteze la vedere in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov.

Valcov: Va cer sa dati un vot DA pentru arestarea mea, nu ma obligati sa imi dau demisia din Senat

Senatorul PSD Darius Valcov le-a cerut, miercuri, in plen, colegilor sai senatori, sa dea un vot pozitiv pentru cererea privind arestarea sa, adaugand ca nu doreste sa fie obligat sa isi dea demisia din Senat, pentru a se pune la dispozitia justitiei,.

Ce mesaj a dat Ponta inaintea votului din Senat pentru arestarea lui Sova si Valcov

Premierul Victor Ponta ii acuza pe liberali ca folosesc ideea de Justitie doar in scop politic si aduc aminte doar de cazurile din PSD, Dan Sova si Darius Valcov, uitand de liberalul Teodor Nicolescu, pentru care DNA cere, de asemenea, arestarea sa.

DNA cere din nou arestarea lui Valcov

ACTUALIZARE 14:23 Nitu a trimis Senatului noua cerere a DNA privindu-l pe Valcov Procurorul General Tiberiu Nitu a transmis ministrului Justitiei cererea DNA insotita de referat pentru a solicita Senatului incuviintarea efectuarii in continuare a urmaririi penale, retinerii si arestarii preventive a senatorului Darius Valcov, acuzat de acte de comert, incompatibile cu functia ori de incheierea de tranzactii financiare, utilizand informatiile obtinute in virtutea functiei. * Procurorii au gasit lingouri de aur si tablouri in seiful ministrului .

Registrul agricol pentru perioada 2015-2019, aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat Hotararea privind registrul agricol pentru perioada 2015-2019, act normativ care stabileste formularele registrului agricol, continutul acestora si perioada de valabilitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )