Libnet.ro
UNICEF

11:00

Serena Williams, declaratie de mare campioana dupa castigarea Australian Open

Online Sport Online Sport,
Serena Williams, declaratie de mare campioana dupa castigarea Australian Open

Serena Williams privita din exterior apare de multe ori ca o adevarata masina de tenis, insa la interior americanca dovedeste ca este, inainte de toate, om cu sentimente si trairi intense. continuă pe Online Sport

Williams, dupa castigarea Australian Open 2015: Trebuie sa-i multumesc lui Dumnezeu! Reactia Mariei Sarapova

Serena Williams, liderul mondial si cap de serie numarul 1, a declarat, dupa castigarea Australian Open 2015, ca le multumeste tuturor celor care au sustinut-o si i-a transmis felicitari adversarei sale, Maria Sarapova, 2 WTA, pentru ca a facut-o sa ajunga la un tenis foarte bun.

Serena Williams si Maria Sarapova, in finala Australian Open 2015. Declaratiile celor doua inainte de ultimul act

Serena Williams 1 WTA) si Maria Sarapova 2 WTA) sunt finalistele Australian Open 2015, ultimul act urmand sa se dispute sambata, incepand cu ora 10.

Australian Open 2015: Serena Williams, campioana la Melbourne, dupa 6-3, 7-6 (7/5), cu Sarapova. Liderul mondial, incredibil!

Serena Williams a castigat fara prea mari probleme primul set, avand 2-0 imediat dupa startul partidei. Rusoaica nu a mai putut intoarce scorul, cu toate ca a facut un break tarziu, spre finalul setului, la scorul de 5-2 pen .

Maria Sarapova: O felicit pe Serena Williams. Este o onoare sa joc impotriva ei

Sportiva rusa Maria Sarapova a declarat, sambata, dupa ce a pierdut finala turneului Australian Open, ca o felicita pe Serena Williams pentru castigarea trofeului si a subliniat ca este o onoare sa evolueze.

Serena Williams prelungeste cosmarul Mariei Sharapova si obtine al saselea titlu la Australian Open

Lidera mondiala Serena Williams a castigat, sambata, pentru a sasea oara in cariera trofeul la Australian Open, dupa ce a invins-o in finala pe Maria Sharapova, a doua jucatoare a lumii, cu 6-3, 7-6 7-5). A fost un meci spectaculos, dominat de Williams categoric in primul set, pentru ca in al doilea Sharapova sa ridice nivelul si sa echilibreze disputa, salvand si doua sanse de meci. Serviciul impecabil al Serenei a facut in cele din urma diferenta, iar cei 18 asi vorbesc de la sine de aceasta dominare. Williams ajunge la 17 victorii din 19 meciuri in fata Mariei Sharapova si obtine al 19-lea titlu de Mare Slem.

Australian Open: Serena Williams vs Maria Sharapova 6-3, 7-6 (5)/ Serena Williams, noua regina de la Melbourne

Serena Williams a castigat, sambata, pentru a sasea oara in cariera Australian Open, dupa ce invins-o pe Maria Sharapova, scor 6-3, 7-65). Cap de serie numarul unu, Serena a fost jucatoarea mai buna, cu un tenis variat si cu un important ascendent moral impotriva adversarei. In urma acestui succes, Serena Williams a ajuns la 19 turnee de Grand Slam cucerite, performanta cu care le-a depasit pe Martina Navratilova si Chris Evert cu cate 18).

VIDEO Australian Open: Serena Williams joaca finala cu Maria Sarapova

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, va juca finala turnelului de la Melbourne cu rusoaica Maria Sarapova, locul 2 mondial, dupa ce a invins-o joi in semifinale pe sportiva Madison Keys, scor 7-6 5), 6-2. Serena Williams va juca sambata a 23-a sa finala la un turneu de Grand Slam si a sasea la Melbourne. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

VIDEO Australian Open: Serena Williams joaca finala cu Maria Sharapova

Serena Williams, numarul 1 mondial, va juca finala turnelului de la Melbourne cu Maria Sarapova, locul 2 mondial, dupa ce a invins-o joi in semifinale pe Madison Keys, scor 7-6 5), 6-2. Serena Williams va juca sambata a 23-a sa finala la un turneu de Grand Slam si a sasea la Melbourne. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

GAME cu GAME Finala feminina de la Australian Open: Serena Williams-Maria Sharapova

Ati urmaritlive text pe onlinesport. ro, sambata de la ora 10:30, finala feminina de la Australian Open in care s-au infruntat primele doua jucatoare ale lumii, Serena Williams si Maria Sharapova.

LIVE Finala feminina de la Australian Open: Serena Williams-Maria Sharapova

Urmariti live text pe onlinesport. ro, sambata de la ora 10:30, finala feminina de la Australian Open in care se infrunta primele doua jucatoare ale lumii, Serena Williams si Maria Sharapova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )