Libnet.ro
UNICEF

07:00

Serena Williams si Maria Sarapova vor juca in finala feminina de la Australian Open (VIDEO)

B1 B1,
Serena Williams si Maria Sarapova vor juca in finala feminina de la Australian Open (VIDEO)

Americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova, vor disputa finala editiei 2015 a Australian Open, informeaza Agerpres. Serena Williams, numarul unu mondial, a dispus cu 7-6 7/5), 6-2, de compatrioata sa. continuă pe B1

Serena Williams si Maria Sarapova, in finala Australian Open 2015. Declaratiile celor doua inainte de ultimul act

Serena Williams 1 WTA) si Maria Sarapova 2 WTA) sunt finalistele Australian Open 2015, ultimul act urmand sa se dispute sambata, incepand cu ora 10.

Finala spectacol la Australian Open. Sharapova si Serena Williams se lupta pentru trofeu. Ce valoare are premiul

Primele doua jucatoare de tenis ale lumii, americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova, vor disputa finala editiei 2015 a Openului Australiei, gratie victoriilor inregistrate joi la Melbourne, in.

Serena Williams si Maria Sharapova o lasa in urma pe Simona Halep

Simona Halep se apropiase la finalul anului 2014 de Serena Williams si Maria Sharapova in clasamentul WTA, insa eliminarea destul de precoce de la Australian Open, dublata de calificarea adversarelor sale in finala turneului duce ca diferentele sa se mareasca substantial.

Australian Open: Serena Williams, calificata in sferturile de finala

Americanca Serena Williams si slovaca Dominika Cibulkova s-au calificat in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de tenis de Mare Slem din acest an, dupa partidele disputate luni la Melbourne.

VIDEO Australian Open: Serena Williams joaca finala cu Maria Sarapova

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul 1 mondial, va juca finala turnelului de la Melbourne cu rusoaica Maria Sarapova, locul 2 mondial, dupa ce a invins-o joi in semifinale pe sportiva Madison Keys, scor 7-6 5), 6-2. Serena Williams va juca sambata a 23-a sa finala la un turneu de Grand Slam si a sasea la Melbourne. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

VIDEO Australian Open: Serena Williams joaca finala cu Maria Sharapova

Serena Williams, numarul 1 mondial, va juca finala turnelului de la Melbourne cu Maria Sarapova, locul 2 mondial, dupa ce a invins-o joi in semifinale pe Madison Keys, scor 7-6 5), 6-2. Serena Williams va juca sambata a 23-a sa finala la un turneu de Grand Slam si a sasea la Melbourne. In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

Australian Open 2015. Finala de vis: Serena Williams versus Maria Sarapova. Rusoaica n-a mai castigat din 2004 un meci contra Serenei

Primele doua jucatoare ale lumii, Serena Williams si Maria Sarapova, isi vor disputa trofeul Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Australian Open 2015: Maria Sarapova s-a calificat in finala feminina, dupa ce a invins-o pe Makarova, scor 6-3, 6-2

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, numarul 2 mondial, s-a calificat in finala feminina de la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi, scor 6-3, 6-2, pe compatrioata Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10.

Serena Williams si Madison Keys merg in semifinale la Australian Open

Serena Williams si Madison Keys au trecut miercuri dimineata de sferturile de finala de la Australian Open si au ajuns in careul de asi al tabloului feminin alaturi de Maria Sharapova si Ekaterina Makarova.

Australian Open: Serena Williams vs Madison Keys si Ekaterina Makarova vs Maria Sharapova in semifinale

Serena Williams cap de serie numarul unu) s-a calificat, miercuri, in semfinalele de la Australian Open, faza a competitiei unde o va intalni pe Madison Keys SUA). In cealalta partida se vor duela Maria Sharapova si Ekaterina Makarova sportiva care a invins-o pe Simona Halep). In culisele tenisului. Povesti inedite despre jucatorii de top din circuitul ATP P).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )