Libnet.ro
UNICEF

11:00

Australian Open: Serena Williams, calificata in sferturile de finala

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Serena Williams, calificata in sferturile de finala

Americanca Serena Williams si slovaca Dominika Cibulkova s-au calificat in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de tenis de Mare Slem din acest an, dupa partidele disputate luni la Melbourne. continuă pe Hotnews

Serena Williams se impune in decisiv in turul 3 si reintalneste cosmarul de la Roland Garros

Lidera mondiala Serena Williams a avut nevoie de trei seturi pentru a o invinge, sambata, pe ucraineanca Elina Svitolina in drumul spre optimile de finala la Australian Open.

Australian Open 2015. Halep, calificata in sferturi, dupa 6-4, 6-2 cu Wickmayer. Urmeaza o adversara de top

AUSTRALIAN OPEN 2015 Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala, dupa ce a eliminat-o pe belgianca Yanina Wickmayer, 80 WTA, cu scorul de 6-4, 6-2.

Australian Open 2015. Halep, calificata in optimi dupa un meci dificil cu Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5. Care este urmatoarea adversara

Australian Open 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile turneului de Grand Slam, dupa ce a invins-o pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, cu scorul de 6-4, 7-5.

Australian Open: Venus Williams a invins-o pe Agnieszka Radwanska si s-a calificat in sferturi. Vezi programul sferturilor

Jucatoarea de tenis Venus Williams SUA), locul 18 WTA si cap de serie numarul 18, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-1, pe Agnieszka Radwanska Polonia), a sasea favorita si locul 6 WTA, si s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finala: Sanse mici ca Halep sa scape de Sarapova

Australian Open 2015. Tabloul sferturilor de finala in cadrul turneului australian este unul complet, dupa disputarea ultimului meci din optimi. Cele trei mari favorite, printre care si Simona Halep, au sanse mari sa acceada in semifinale.

Australian Open: Novak Djokovici s-a calificat in sferturile de finala

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul unu, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-4, 7-5, 7-5, pe luxemburghezul Gilles Muller, locul 42 ATP.

Australian Open 2015. Sarapova si Nadal, in sferturile turneului, dupa victorii clare

Australian Open 2015. Maria Sarapova, a doua favorita de la feminin si Rafael Nadal, cap de serie numarul 3 la masculin, au acces in sferturile de finala ale turneului, la capatul unor meciuri incheiate in numar minim de seturi.

Australian Open 2015: PerecheaTecau/Rojer, in optimile de finala

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris Guccione/Lleyton Hewitt, relateaza Mediafax.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Irina Begu - Carina Witthoeft

Irina Begu a ajuns in premiera in cariera sa de jucatoare profesionista in turul 3 la un turneu de Mare Slem si a patruns vineri dimineata, live text pe onlinesport. ro dupa ora 4:30, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open, adicain faza optimilor de finala.

Australian Open, feminin. Rezultatele zilei: Petra Kvitova, eliminata. Serena si Venus Williams si Victoria Azarenka merg in optimi. Vezi programul optimilor

Petra Kvitova, favorita nr. 4, a fost eliminata in turul al treilea al turneului de la Australian Open de americanca Madison Keys. Surorile Williams, Agnieszka Radwanska si Victoria Azarenka au reusit sa se califice in optimi. Vezi in material rezultatele zilei in turul 3 pe tabloul feminin si programul optimilor de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )