Libnet.ro
UNICEF

09:00

Finala spectacol la Australian Open. Sharapova si Serena Williams se lupta pentru trofeu. Ce valoare are premiul

Antena3 Antena3,
Finala spectacol la Australian Open. Sharapova si Serena Williams se lupta pentru trofeu. Ce valoare are premiul

Primele doua jucatoare de tenis ale lumii, americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova, vor disputa finala editiei 2015 a Openului Australiei, gratie victoriilor inregistrate joi la Melbourne, in. continuă pe Antena3

Simona Halep a fost invinsa de Ekaterina Makarova in sferturile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa, marti, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza.

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open

Novak Djokovic, numarul 1 ATP, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce l-a invins pe Gilles Muller, locul 42 ATP, relateaza Mediafax. Tenismanul sarb l-a invins in optimi pe.

Maria Sarapova a invins-o pe Ekaterina Makarova si s-a calificat in finala la Australian Open

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul 2, s-a calificat in finala la Australian Open, dupa ce a trecut in semifinale de compatrioata sa, Ekaterina Makarova, a zecea favorita, scor 6-3,.

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 6-0, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale.

Australian Open 2015. Surorile Williams nu se intalnesc in semifinale: Venus a pierdut, Serena a castigat

In ultimele sferturi de finala de pe tabloul feminin de la Australian Open, Serena Williams a castigat partida cu Dominika Cibulkova, iar Madison Keys a eliminat-o pe Venus Williams.

Serena Williams si Maria Sarapova vor juca in finala feminina de la Australian Open (VIDEO)

Americanca Serena Williams si rusoaica Maria Sarapova, vor disputa finala editiei 2015 a Australian Open, informeaza Agerpres. Serena Williams, numarul unu mondial, a dispus cu 7-6 7/5), 6-2, de compatrioata sa.

Australian Open: Serena Williams, calificata in sferturile de finala

Americanca Serena Williams si slovaca Dominika Cibulkova s-au calificat in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de tenis de Mare Slem din acest an, dupa partidele disputate luni la Melbourne.

Australian Open 2015. Cum a castigat Serena Williams cu ajutorul unui spectator

Serena Williams s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open 2015 dupa o victorie muncita cu jucatoarea Garbine Muguruza, din Spania.

Australian Open: Venus Williams a invins-o pe Agnieszka Radwanska si s-a calificat in sferturi. Vezi programul sferturilor

Jucatoarea de tenis Venus Williams SUA), locul 18 WTA si cap de serie numarul 18, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 2-6, 6-1, pe Agnieszka Radwanska Polonia), a sasea favorita si locul 6 WTA, si s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Australian Open 2015. Simona Halep e invincibila in 2015: 9 meciuri, 9 victorii! La orizont apare Maria Sarapova

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open si are un palmares impecabil in 2015: 9-0 la meciuri, 18-1 la seturi. Pentru un loc in semifinale, jucatoarea noastra se va lupta cu rusoaica Ekaterina Makarova, dupa care ar putea da peste Sarapova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2824 seconds )