Libnet.ro
UNICEF

11:30

Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open

B1 B1,
Novak Djokovic s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open

Novak Djokovic, numarul 1 ATP, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce l-a invins pe Gilles Muller, locul 42 ATP, relateaza Mediafax. Tenismanul sarb l-a invins in optimi pe. continuă pe B1

Australian Open: Novak Djokovici s-a calificat in sferturile de finala

Tenismanul sarb Novak Djokovici, cap de serie numarul unu, s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce l-a invins, cu scorul de 6-4, 7-5, 7-5, pe luxemburghezul Gilles Muller, locul 42 ATP.

Simona Halep a trecut de Yanina Wickmayer si a intrat in sferturile de finala ale Australian Open

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva belgiana Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat in sferturile de finala ale Australian Open, faza pe care a atins-o si la precedenta editie a.

Rafael Nadal s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open

Rafael Nadal, numarul 3 mondial, s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Australian Open, relateaza Agerpres. Nadal, al treilea favorit al competitiei, a reusit calificarea dupa ce l-a invins in trei.

Horia Tecau s-a calificat si el in optimile de finala ale Australian Open, la dublu

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 6, s-a calificat in optimile de finala ale Australian Open, dupa ce a invins, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul australian Chris.

Simona Halep si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open. Halep va juca in faza ur.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 7-5, pe americanca Bethanie Mattek-Sands, locul 258 WTA, calificandu-se in optimile de finala ale Australian Open, in timp ce Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a invins-o, vineri, cu.

Australian Open: Serena Williams, calificata in sferturile de finala

Americanca Serena Williams si slovaca Dominika Cibulkova s-au calificat in sferturile de finala ale Australian Open, primul turneu de tenis de Mare Slem din acest an, dupa partidele disputate luni la Melbourne.

Novak Djokovici s-a calificat in optimile Australian Open

Tenismanul sarb Novak Djokovici, numarul 1 mondial, s-a calificat in optimile turneului Australian Open, dupa ce l-a invins in turul trei, sambata, pe spaniolul Fernando Verdasco, informeaza Mediafax. Novak.

Coreea de Sud s-a calificat in finala Cupei Asiei, dupa 27 de ani

Echipa nationala a Coreei de Sud s-a calificat in finala Cupei Asiei, dupa o pauza de 27 de ani. Sud-coreenii au invins cu scorul de 2-0 1-0), reprezentativa Irakului, in semifinale, si spera ca in finala de.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )