Libnet.ro
UNICEF

23:30

Serena Williams, nou record la capitolul castiguri intr-un singur an

Online Sport Online Sport,
Serena Williams, nou record la capitolul castiguri intr-un singur an

Prin titlul obtinut duminica la Turneul Campionelor, al patrulea din cariera, Serena Williams a stabilit si un nou record la capitolul bani castigati din tenis la finalul unui sezon. continuă pe Online Sport

Serena Williams obtine titlul la Turneul Campioanelor

Lidera mondiala Serena Williams a obtinut, duminica, al 11-lea trofeu din acest sezon, la Istanbul, unde a triumfat in finala Turneului Campioanelor. Williams s-a mai impus la Turneul Campioanelor in 2001, 2009 si 2012.

Serena Williams a castigat pentru a patra oara Turneul Campioanelor.

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul unu mondial, a castigat, duminica, pentru a patra oara Turneul Campioanelor, informeaza AFP, conform Mediafax. Williams a invins-o in finala de la Istanbul, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-0, pe sportiva chineza Na Li, a patra favorita. Williams s-a mai impus la Turneul Campioanelor in 2001, 2009 si 2012. Americanca in varsta de 32 de ani a castigat in acest an 11 turnee, intre care si Roland Garros si US Open.

Turneul Campioanelor: Na Li vs Serena Williams in finala/ Premiera pentru China

Finala din 2013 a Turneului Campioanelor la tenis va fi disputata de Na Li si Serena Williams. Jucatoarea asiatica s-a calificat in ultimul act al turneului de la Istanbul, in premiera pentru China, dupa ce a invins-o in semifinale pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA, scor 6-4, 6-2.

Turneul Campioanelor: Serena Williams, a treia victorie in grupa rosie si este in semifinale

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, de la Istanbul, ea obtinand trei victorii in tot atatea meciuri, in grupa rosie a competitiei, potrivit Mediafax. Williams a invins-o, joi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva ceha Petra Kvitova, locul 6 WTA.

Serena Williams a castigat Turneul Campioanelor pentru a patra oara

Serena Williams, numarul unu mondial, a castigat, duminica, pentru a patra oara Turneul Campioanelor, invingand-o in finala de la Istanbul, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-0, pe Na Li, a patra favorita.

Serena Williams castiga pentru a patra oara Turneul Campioanelor

Americanca Serena Williams, numarul unu mondial, a castigat, duminica, pentru a patra oara Turneul Campioanelor, invingand-o in finala de la Istanbul, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-0, pe sportiva chineza Na Li, a.

Serena Williams si Na Li in finala Turneului Campioanelor

Editia din acest an a Turneului Campionilor se va decide, duminica, in urma unei finale in care se cor intalni lidera autoritara a clasamentului mondial, Serena Williams, si chinezoaica Na Li, virtual numar 3 mondial dupa acest turneu.

Serena Williams este prima semifinalista de la Turneul Campioanelor

Serena Williams este prima jucatoare calificata in semifinalele Turneului Campioanelor, care se desfasoara in Turcia, la Istanbul. Liderul mondial si-a asigurat primul loc in Grupa Rosie, dupa ce a obtinut a.

Serena Williams s-a calificat in semifinale, la Turneul Campioanelor

Jucatoarea americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, de la Istanbul, ea obtinand trei victorii in tot atatea meciuri, in grupa rosie a competitiei.

Turneul Campioanelor: Serena Williams, calificata in semifinale

Serena Williams, numarul 1 mondial si detinatoarea titlului, s-a calificat in semifinalele Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, in cel de-al doilea sau meci din cadrul Grupei Rosii a competitiei care se desfasoara la Istanbul, transmite Agerpres.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )