Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sezonul Mocanitei a inceput. Preturi mai mari ca si anul trecut pentru plimbarea pe Valea Vaserului. Rezervari online din luna mai

Adevărul Adevărul,
Sezonul Mocanitei a inceput. Preturi mai mari ca si anul trecut pentru plimbarea pe Valea Vaserului. Rezervari online din luna mai

Inceputul de luna aprilie a adus cu el deschiderea oficiala a sezonului pentru Mocanita de pe Valea Vaserului, unul dintre cele mai cautate obiective turistice ale Maramuresului, cu precadere in sezonul de vara. continuă pe Adevărul

INS a revizuit in scadere avansul PIB de anul trecut, de la 2,9% la 2,8%

Institutul National de Statistica INS) a revizuit in scadere cu 0,1 puncte procentuale cresterea economica inregistrata anul trecut, de la 2,9% la 2,8%, iar valoric PIB s-a situat la 666,63 miliarde lei, cu 0,43% mai putin fata de datele anuntate la.

BCR BpL si-a sporit anul trecut depozitele atrase cu 27%, la 2,5 miliarde lei, si creditele cu 33%

BCR Banca pentru Locuinte BCR BpL) a inregistrat anul trecut o crestere a depozitelor atrase in cadrul contractelor de economisire-creditare cu 27%, ajungand la peste 2,5 miliarde lei, in timp ce portofoliul de credite a avut un avans de 33%, la circa.

Victor Ponta: Incasarile la buget in primul trimestru au fost cu 3 - 3,5 mld lei mai mari fata de nivelul programat

Veniturile la bugetul de stat au fost cu trei - trei miliarde si jumatate lei mai mari fata de nivelul programat in primul trimestru al acestui an, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a precizat ca acest rezultat permite reducerea TVA inainte de 1 ianuarie 2016.

Lectie de succes: O bihoreanca, fosta invatatoare, a ajuns printre cei mai mari designeri de moda ai lumii (VIDEO)

O lectie de succes despre cum poti reusi ca roman vine din partea unei foste invatatoare de la tara, din Bihor, care a ajuns printre cei mai mari designeri de moda ai lumii. Rozalia Bot, fosta.

Salarii mai mari pentru medici si asistente de la 1 iunie. Nicolae Banicioiu: Rezidentul ar trebui sa castige cat mine!

Medicii si asistentele medicale ar putea primi salarii mai mari incepand de la 1 iunie. Acesta a fost anuntul facut duminica de ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV.

Cele mai mari tepe din Romania: metode folosite de infractori pentru a-i pacali pe romani

Cele mai mari tepe din Romania. Infractorii sunt inventivi, mai ales atunci cand vine vorba de modalitati de a-si umple buzunarele. Adevarul va prezinta o serie de metode la care escrocii au apelat pentru a insela romanii.

Care au fost cei mai mari asiguratori CASCO anul trecut

Mai mult de 393 milioane euro au totalizat la finalul anului 2014 subscrierile companiilor de asigurari din Romania pe segmentul de asigurari auto facultative CASCO. Comparativ cu anul precedent, cifra s-a diminuat cu peste 4 puncte procentuale, arata datele centralizate de INSURANCE Profile.

Symmetrica, venituri cu 8% mai mari

Symmetrica producator autohton de pavele si borduri vibropresate) a obtinut, in 2014, un avans de circa 8% al cifrei de afaceri comparativ cu anul anterior, pana la 74 milioane lei 16,5 milioane euro), potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

INS a revizuit in scadere avansul PIB de anul trecut

Produsul Intern Brut PIB) in 2014 a fost, in termeni reali, cu 2,8% mai mare decat in 2013, arata datele provizorii publicate astazi de Institutul National de Statistica INS), intr-un comunicat trimis redactiei, dupa ce, pe 6 martie, precedentele date provizorii ale INS aratau ca indicatorul sporise cu 2,9%.

Care au fost cei mai mari asiguratori CASCO? Gothaer, salt urias in TOP 10

Mai mult de 393 milioane euro au totalizat la finalul anului 2014 subscrierile companiilor de asigurari din Romania pe segmentul de asigurari auto facultative CASCO. Comparativ cu anul precedent, cifra s-a diminuat cu peste 4 puncte procentuale, arata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )