Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sfarsit tragic pentru un pompier din Satu Mare care a intrat cu masina in gardul unei firme de dezmembrari auto

Adevărul Adevărul,
Sfarsit tragic pentru un pompier din Satu Mare care a intrat cu masina in gardul unei firme de dezmembrari auto

Din cauza vitezei excesive un pompier satmarean a avut parte de o moarte tragica, dupa ce a intrat cu masina in gardul unuei firme de dezmembrari auto. continuă pe Adevărul

Incendiu puternic la Spitalul de Psihiatrie din Satu Mare. Politia crede ca a fost provocat intentionat

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la subsolul Spitalului de Psihiatrie din Satu-Mare, iar fumul s-a propagat pe casa scarii punand in pericol viata pacientilor si a personalului medical .

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Satu-Mare: Doua persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon, iar alte 38 au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seara in Spitalul de Psihiatrie din Satu-Mare, doua persoane avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, una dintre ele suferind arsuri pe.

Expozitie inedita de jucarii. Comorile Copilariei pot fi admirate la Muzeul Judetean din Satu Mare

Incepand de marti, la Muzeul Judetean din Satu Mare gazduieste expozitia Comorile copilariei, eveniment inclus in simpozionul international Gradinita de copii evolutie institutionala si inovatie didactica, organizat la Satu Mare in cadrul proiectului de cooperare transfrontaliera ENPI Ungaria-Slovacia-Romania-Ucraina Tradiitia invatarii prin joc.

Barbatul care a incendiat Spitalul de Psihiatrie din Satu Mare este cercetat pentru distrugere si vatamare corporala

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere prin incendiere si vatamare corporala. Barbatul care a incendiat vineri seara sectia de Psihiatrie a Spitalului Vechi este cercetat pentru distrugere.

Al-Qaeda avea ramificatii si la Satu Mare. SRI a destructurat o celula islamista ce avea legaturi cu asasinii de la Charlie Hebdo

Un cetatean francez de origine marocana a fost declarat indezirabil, la cererea SRI, pentru ca ar fi devenit un adept radical al organizatiilor teroriste Al Qaeda si, respectiv, Statul Islamic. Hassib El Mahdali si alti cinci partenerii ai sai au facut afaceri cu carne si produse alimentare in Romania,mai precis in Satu Mare unde aveau o firma.

Olimpia a intrat in saptamana patimilor. Satmarenii sunt la a treia infrangere consecutiva. ACS Poli Timisoara Olimpia Satu Mare 3-0

Olimpia Satu Mare a bifat a treia infrangere consecutiva, dupa ce a fost invinsa fara drept de apel, scor 3-0, de catre lidera seriei a II-a, ACS Poli Timisoara: Partida a contat pentru prima etapa a playoff-ului.

Olimpiada Nationala de germana se va desfasura la Satu Mare

Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice MECS), prin Inspectoratul Scolar Judetean ISJ) Satu Mare, cu sprijinul autoritatilor administrative publice locale, organizeaza in perioada 6-10 aprilie, etapa nationala a Olimpiadei de Limba si literatura germana materna.

Incendiu la Psihiatria Satu Mare. Un pacient si-a dat foc

Un puternic incendiu a cuprins vineri seara Sectia de Pshiatrie a Spitalului Judetean Satu Mare. Incendiul a avut loc in Sectia Cronici, fiind provocat de unul dintre pacienti.

Un stomatolog preda gimnastica ecvestra. Ce inseamna sa fii calaret acrobat: Cand aud ca incepe muzica, din acel moment numai eu si calul existam

In timpul liber, un medic stomatolog din Satu Mare, Noemi Boer, ii invata pe copii sa calareasca, dar si sa faca gimnastica pe cal, numita voltija, la ferma ei din localitatea satmareana Atea. Fiica ei, Blanka, participa la concursuri internationale de voltija.

Presedintele unui club sportiv din Baia Mare, batut mar de un fost politist si un boxeur

Presedintele unui club sportiv din Baia Mare a fost batut mar de un fost politist si un boxeur, iar tot scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere din local. Scandalul a pornit dupa ce atacatorul a spus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )