Libnet.ro
UNICEF

21:30

Show-ul Romanii au talent, urmarit de aproape sapte milioane de romani in minutul de aur

Adevărul Adevărul,
Show-ul Romanii au talent, urmarit de aproape sapte milioane de romani in minutul de aur

A doua editie a noului sezon Romanii au talent a fost urmarita de aproape sapte milioane de telespectatori in minutul de aur, inregistrat la 22. 18 pe toate segmentele de public. continuă pe Adevărul

Peste 50 de perchezitii si amenzi de aproape 3 milioane lei in ultimele zile

Ministerul Afacerilor Interne MAI) a efectuat, intre 17 si 20 februarie, 56 de perchezitii, 1. 665 de controale, 326 de filtre si sase razii, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice, in urma carora au fost constatate peste 400 de infractiuni si au fost aplicate amenzi de aproape 3 milioane lei, conform unui comunicat publicat azi pe site-ul institutiei.

Shaorma, acrobatii la bara si trucuri cu cai, in episodul doi Romanii au talent

Cel de-al doilea episod din sezonul patru al show-ului Romanii au talent a avut toate ingredientele necesare unui spectacol pe masura: serpi, cai, acrobati sau shaormari. Etapa preselectiilor a continuat si cu un alt bilet verde acordat unui inger basarabean care a executat un dans perfect la bara.

A murit batranul snur, omul care s-a ridicat din mizerie pentru a straluci la Romanii au talent

Florian Carpaci, devenit cunoscut dupa ce in urma cu doi ani a ajuns pana in semifinala show-ului Romanii au talent, a murit. Batranul snur sau Ica, asa cum era numit fostul cascador din Deva, a decedat la varsta de 84 de ani, in saracia in care i-a fost destinat sa-si traiasca ultimii ani.

Andra, sperietura cu serpi laRomanii au talent

Rapperi, acrobati, contorsionisti, papusari, dansatori si inventatori, toti dornici sa arate ca merita sa castige marele premiu in valoare de 120. 000 de euro vor urca pe scena in cea de-a doua editie a show-ului Romanii au talent, transmisa vineri, la Pro TV, de la 20.

Guvernul va cheltui aproape 150 milioane lei pentru europarlamentare, cu 50% mai mult decat in 2009

Guvernul va cheltui 148,7 milioane lei pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din acest an, cu aproape 50% mai mult decat in urma cu cinci ani. Marian Muhulet, vicepresedinte al Autoritatii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )