Libnet.ro
UNICEF

09:30

SIF Muntenia vinde participatia din cadrul Lafarge Agregate si Betoane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF Muntenia vinde participatia din cadrul Lafarge Agregate si Betoane

Un pachet de 10,3% din titlurile Lafarge Agregate si Betoane Simbol AGEM) a fost tranzactionat ieri pe platforma Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti, ceea ce reprezinta intreaga participatie pe care o are SIF Muntenia Simbol SIF4) in societate. continuă pe Ziarul Bursa

Director din cadrul Universitatii Ovidius, in stare de incompatibilitate

Agentia Nationala de Integritate a constatat ca Eugen Dumitru, director al Departamentului Discipline Clinice Medicale din cadrul Facultatii de Medicina - Universitatea Ovidius din Constanta, s-a aflat in stare de incompatibilitate intrucat, in perioada 01 noiembrie 2011 - 11 mai 2012, atat el, cat si sotia lui au detinut functii in cadrul aceleiasi universitati.

ANI. Un expert in Achizitii Publice din cadrul unei primarii din Hunedoara, in conflict de interese

Agentia Nationala de Integritate a constatat existenta conflictului de interese de natura administrativa in cazul lui Olimpiu Avram Plesa, fost expert la Compartimentul de Achizitii Publice din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Brad, Judetul Hunedoara, intrucat, in exercitarea functiei publice, a intocmit un numar de 176 note justificative privind achizitionarea de produse si materiale, ulterior accesand programul S. si alegand ofertele de la societatea al carei administrator este sotia acestuia, pentru achizitionarea de produse si materiale.

Ei sunt cei mai HOT manechini din cadrul Milan Mens Fashion Week!

ADPM iti prezinta astazi un material in ton cu vara. unul fierbinte de tot! Iti propunem sa te relaxezi weekend-ul asta visand cu ochii deschisi la unii dintre cei mai HOT manechini ce au defilat in prezentarile din cadrul Milan Mens Fashion Week, eveniment desfasurat recent la Milano.

Lafarge vinde activele din Romania, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim. Compania are fabrici de ciment la Medgidia si Hoghiz si o statie la Targu Jiu

Producatorul francez de ciment Lafarge vrea sa scoata la vanzare operatiunile din Romania, alaturi de active din alte tari, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel incat cele doua companii sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare in domeniul concurentei.

Lafarge vinde activele din Romania, pentru a putea fuziona cu Holcim

Operatiunile din Romania ale producatorului francez de ciment Lafarge sunt propuse pentru vanzare, alaturi de active din mai multe tari, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel incat cele doua companii sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare pentru fuziunea celor doua grupuri.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )