Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lafarge vinde activele din Romania, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim. Compania are fabrici de ciment la Medgidia si Hoghiz si o statie la Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
Lafarge vinde activele din Romania, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim. Compania are fabrici de ciment la Medgidia si Hoghiz si o statie la Targu Jiu

Producatorul francez de ciment Lafarge vrea sa scoata la vanzare operatiunile din Romania, alaturi de active din alte tari, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel incat cele doua companii sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare in domeniul concurentei. continuă pe Adevărul

Producatorul de ciment Lafarge vrea sa vanda activele din Romania, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim

Operatiunile din Romania ale producatorului francez de ciment Lafarge sunt propuse pentru vanzare, alaturi de active din mai multe tari, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel incat cele doua companii sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare pentru fuziunea celor doua grupuri, informeaza Mediafax.

Lafarge vinde activele din Romania, pentru a putea fuziona cu Holcim

Operatiunile din Romania ale producatorului francez de ciment Lafarge sunt propuse pentru vanzare, alaturi de active din mai multe tari, in cadrul procesului de fuziune cu Holcim, astfel incat cele doua companii sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare pentru fuziunea celor doua grupuri.

Creatorii de film din Romania si Ungaria s-au intalnit la TIFF Miercurea Ciuc

Creatori importanti de film din Romania si Ungaria s-au intalnit in aceasta saptamana la TIFF Miercurea Ciuc, entitate independenta a Festivalului International de Film Transilvania, in cadrul caruia au putut fi vizionate aproximativ 60 de filme documentare, artistice si scurtmetraje .

14 copii din Romania au participat la un proiect german de arta colaborativa

Pe data de 1 Iulie 2014, ilustratorii Roxana si Alexander Ene de la ROXY KIDS ART din Germania un proiect de arta colaborativa cu si pentru copii, initiat impreuna cu scriitoarea germana Chris Silberer, premiat si finantat anual in Germania din August 2010) au desfasurat in Cetatea Bisericii Evanghelice din Roades, judetul Brasov, impreuna cu Fundatia Tabaluga ateliere ROXY KIDS ART, arta colaborativa cu 14 copii din Romania.

Mai multi romi din Romania au primit pedepse de pana la opt ani de inchisoare. Si-au obligat copiii sa fure portofele pe strazile Parisului

Pedepse de pana la opt ani de inchisoare au fost pronuntate vineri, la Paris, pentru etnici romi din Romania care au fost gasiti vinovati ca si-au obligat copiii sa fure telefoane mobile si portofele pe.

Bogdan Chiritoiu, Consiliul Concurentei: Asteptam sa vedem cui va vinde Lafarge activele din Romania, speram sa nu fie prezent deja in industria cimentului

Comisia Europeana este organismul care analizeaza pe larg conditiile fuziunii dintre pproducatorii de ciment Laferge si Holcim, dar Consiliul Concurentei asteapta sa vada si care va fi cumparatorul activelor Lafarge din tara noastra, a declarat, pentru Adevarul, Bogdan Chiritoiu, seful institutiei, care a completat ca spera ca viitorul proprietar sa nu fie deja prezent in Romania cu aceeasi gama de activitati.

SIF Muntenia vinde participatia din cadrul Lafarge Agregate si Betoane

Un pachet de 10,3% din titlurile Lafarge Agregate si Betoane Simbol AGEM) a fost tranzactionat ieri pe platforma Rasdaq a Bursei de Valori Bucuresti, ceea ce reprezinta intreaga participatie pe care o are SIF Muntenia Simbol SIF4) in societate.

Lafarge si Holcim vor sa vanda active din Romania si din alte tari

Producatorii de ciment Lafarge si Holcim au anuntat astazi ca vor cauta cumparatori pentru operatiunile lor din Austria, Ungaria, Romania, Serbia, Marea Britanie, Canada, Filipine, Mauritius si Brazilia, informeaza Reuters.

Cine sunt avocatii care au acordat consultanta pentru oferta Electrica, cel mai mare IPO din Romania

RTPR Allen Overy, Paul Hasting LLP, Musat Asociatii si Clifford Chance sunt firmele de avocatura romanesti si straine care au acordat consultanta juridica in cadrul ofertei publice initiale IPO) realizata de Electrica, cea mai mare facuta.

Planul conservatorilor britanici care vizeaza imigrantii din Romania si Bulgaria

Conservatorii britanici planuiesc sa reduca imigratia din tarile europene sarace, intre care Romania si Bulgaria. Acest plan face parte din renegocierea relatiei Marii Britanii cu Uniunea Europeana, relateaza Daily Mail, in editia electronica de luni.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )