Libnet.ro
UNICEF

01:05

SIF1 Banat Crisana, cel mai mare discount intre VUAN si pret

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SIF1 Banat Crisana, cel mai mare discount intre VUAN si pret

Actiunile SIF1 Banat-Crisana se tranzactioneaza la un discount intre valoarea unitara a activului net VUAN) si pretul din piata de peste 62%, aceasta diferenta fiind cea mai mare, in comparatie cu celelalte Societati de Investitii Financiare SIF-uri). continuă pe Ziarul Bursa

Oamenii din Izvoarele ameninta cu CEL MAI MARE PROTEST de pana acum. Premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor

Locuitorii din Izvoarele ameninta ca maine vor organiza cel mai mare protest de pana acum. Oamenii au iesit din nou in strada dupa ce premierul a anuntat ca ia in calcul varianta stramutarii satenilor.

Cel mai mare actionar al FP propune prelungirea mandatului administratorului cu doi ani

Fondul american de hedging Elliott Associates, cel mai mare actionar al Fondului Proprietatea, propune prelungirea cu doi ani a mandatului de administrator al Franklin Templeton, care va expira in septembrie 2014. Administratorul va trebui sa.

VIDEO LeBron James la picioarele lui Michael Jordan: E cel mai mare din toate timpurile

Jucatorul LeBron James, campion al NBA in ultimele doua sezoane cu Miami Heat, a pus capat discutiei pe tema cine este cel mai bun baschetbalist din toate timpurile. Starul lui Heat a fost de multe ori comparat cu Michael Jordan, insa James pune ordine in lucruri si face lumina in aceasta dezbatere.

O firma cu actionari chinezi va pune in functiune cel mai mare parc solar din tara

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din Romania in functie de capacitatea instalata.

Chinezii vor pune in functiune cel mai mare parc solar din Romania

Firma Green Vision Seven, controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon, va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW, care ar urma sa fie cea mai mare unitate de acest tip din.

Cel mai mare parc solar din Romania va fi pus in functiune in judetul Brasov

O firma controlata indirect de furnizorul chinez de panouri fotovoltaice Hareon va pune in functiune in judetul Brasov, pana la sfarsitul acestui an, un parc solar de 82 MW. Aceasta ar urma sa fie cea mai.

5.000 de clujeni sunt asteptati la cel mai mare targ de joburi din domeniul IT

Targul de Cariere in IT, cel mai mare eveniment dedicat acestui domeniu din Cluj-Napoca,a inceput la Iulius Mall. Organizatorii asteapta, astazi si maine, peste 5. 000 de vizitatori, pentru care au pregatit oferte din partea a 30 de companii IT.

Cel mai mare actionar al FP cere prelungirea mandatului administratorului

Firma Manchester Securities, care detine 15,87% din capitalul social al Fondului Proprietatea simbol FP), propune prelungirea cu doi ani a mandatului de administrator al Franklin Templeton, incepand din 2014, conform unei completari a ordinii de zi a Adunarii Generale a Actionarilor din data de 22 noiembrie remisa Bursei de Valori Bucuresti BVB).

[P] 90 de companii vin saptamana viitoare la Angajatori de TOP - cel mai mare eveniment de recrutare din aceasta toamna!

In perioada 25-26 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti are loc evenimentul de recrutare Angajatori de TOP. Editia cu numarul 15 reuneste 90 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15. 000 de profesionisti si studenti care au ocazia sa aplice pentru 3300 de pozitii, joburi deschise de companiile participante pentru urmatoarele 6 luni.

SIF Banat-Crisana face oferta pentru preluarea Transilvania Constructii

SIF Banat-Crisana vrea sa cumpere 50,37% din actiunile Transilvania Constructii COTR), pentru 23,8 milioane lei 5,3 milioane euro), printr-o oferta de preluare in care propune celorlalti actionari ai firmei un pret de 50 lei/actiune, usor sub cotatia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )