Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Cretu se retrage din competitia PDL pentru prezidentiale.

România Liberă România Liberă,
Simona Cretu se retrage din competitia PDL pentru prezidentiale.

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea a declarat ca Simona Cretu s-a retras din motive personale, in timp ce seful Comisiei de Etica din partid, Daniel Buda, a spus ca lui Cretu i s-a retras candidatura intrucat nu are 35 de ani. Presedintele PDL Bihor, senatorul Gavrila Ghilea, a anuntat, miercuri, la intalnirea de la Oradea cu posibilii candidati ai partidului la . continuă pe România Liberă

Simona Cretu a iesit din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, din motive personale, anunta liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea, in timp ce seful Comisiei de Etica din partid, Daniel Buda, spune ca lui Cretu i s-a retras candidatura intrucat nu are 35 de ani, transmite Mediafax.

Predoiu, favorit PDL pentru prezidentiale in Nord-Est.

Catalin Predoiu a castigat, cu 87,62%, alegerile interne din PDL pentru desemnarea prezidentiabilului din regiunea de Nord-Est. Gheorghe Falca, primarul Aradului, a primit 10,38 la suta din voturi, iar Simona Cretu 1,67 la suta. La alegerile interne pentru desemnarea candidatului PDL la Presedintia Romaniei au votat membri ai partidului din judetele Suceava, Bacau, Botosani, Iasi, Vaslui si Neamt, fiind distribuite 22. 416 buletine de vot, potrivit Mediafax. Prezenta la vot a fost de 63,45 la .

Simona Cretu a iesit din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, din motive personale, anunta liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea. Simona Cretu si-a depus ieri marti - n.

Falca a intarziat la intalnirea electorala a PDL-istilor pentru prezidentiale, dupa ce soferul sau a incuiat cheia in masina

Primarul din Arad, Gheorghe Falca, a intarziat, miercuri, peste 45 de minute la intalnirea cu membrii PDL Bihor din cadrul campaniei pentru desemnarea candidatului partidului la prezidentiale, el spunand ca,.

Selgros retrage din magazine toate produsele livrate de Avicola Calarasi

Compania Selgros a decis retragerea tuturor produselor livrate de catre furnizorul Avicola Calarasi din magazine si stoparea oricaror livrari viitoare de marfa, se arata intr-un comunicat de presa publicat de Selgros pe site-ul sau.

Exit-poll: Ghiorghi Margvelasvili a castigat din primul tur alegerile prezidentiale din Georgia

Ghiorghi Margvelasvili, aliatul premierului georgian Bidzina Ivanisvili, s-a clasat pe primul loc in urma scrutinului prezidential din Georgia, obtinand, potrivit sondajelor realizate la iesirea de la urne, 66,7% din voturi. Potrivit sondajelor, David Bakradze, candidatul din tabara actualului presedinte, Mihail Saakasvili, a obtinut 20,2% la suta din voturi.

Medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre o doctorita specializata in Ginecologie care lucra la o unitate medicala din Arad. Ea a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru luare de .

Renumit medic ginecolog din Arad, retinut pentru luare de mita.

Este vorba despre medicul ginecolog Lita Argintaru de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. Femeia a fost retinuta dupa ce a fost prinsa in timp ce primea o mie de lei pentru a opera o pacienta. Citeste si: Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita Potrivit Directiei Generale Anticoruptie, incidentul s-a produs in seara zilei de marti, in jurul orei 19. Un barbat a facut un denunt la numarul 112. Citeste si: Medic din Dolj, condamnat la trei ani de .

Profitul Deutsche Bank, redus cu 94% din cauza provizioanelor pentru litigii

Deutsche Bank AG, cea mai mare banca din Germania, si-a redus profitul cu 94% in trimestrul al treilea din anul curent, dupa ce si-a constituit provizioane de 1,2 miliarde euro 1,65 miliarde dolari) pentru acoperirea potentialelor costuri legale, respectiv ca urmare a reducerii veniturilor din tranzactii.

Fiat va lansa un nou model la uzina din Turcia, inlocuitor pentru Linea.

Fiat pregateste un nou model, care va intra in productia de serie la uzina din Turcia si care va putea inlocui compacta Fiat Linea. Productia modelului ar urma sa inceapa in a doua jumatate a lui 2015, conform ANE. Fiat anunta inca de anul trecut planurile sale de a lansa patru noi modele la uzina din Tofas, din Bursa, detinuta in parteneriat cu grupul turc Koc Holding. Unul dintre modele este un continuator pentru Fiat Linea, cu toate ca italienii nu specifica daca este vorba despre un .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )