Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep aduce lamuriri dupa incidentul cu Irina Begu de la Madrid: Nu suntem foarte bune prietene

Online Sport Online Sport,
Simona Halep aduce lamuriri dupa incidentul cu Irina Begu de la Madrid: Nu suntem foarte bune prietene

Simona Halep si Irina Begu au avut un duel incins in sferturile de la Madrid, un duel prelungit si in afara terenului prin declaratiile celor doua. continuă pe Online Sport

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Victoria Azarenka (12:00) si Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Simona Halep, reactie pertinenta dupa eliminarea prematura de la Roma

Simona Halep, eliminata in turul doi al turneului de la Roma, a spus ca nu-si cauta scuze pentru infrangere si a remarcat prestatia adversarei.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

FOTO. Ce relatie au Smiley si Simona Halep. Anunt surpriza

Dupa ce toata lumea a speculat ca au o legatura romantica, Smiley a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu Simona Halep. Asa cum se asteptau multi, cei doi sunt doar amici. Interpretul recunoaste ca a fost surprins de toate zvonurile care au aparut despre relatia dintre ei, scrie Libertatea.

WTA Roma: Simona Halep, eliminata in turul doi de Daria Gavrilova - Urmatoarea statie: Roland Garros-ul

Parcursul Simonei Halep la turneul Premier 5 de la Roma a durat o ora si 57 de minute, jucatoarea nascuta la Constanta fiind eliminata in turul doi de Daria Gavrilova, scor 6-3, 4-6, 6-3. Partida a fost una in care Simona a parut suspect de calma, chiar si atunci cand jocul nu ii mergea, si usor fara vlaga. Atitudinea pasiva din unele momente a contat enorm in economia partidei, mai ales in fata unui izvor nesecat de energie cum este Gavrilova 22 de ani, 32 WTA).

Simona Halep vorbeste despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima data despre epsidoul iscat intre ea si Irina Begu, dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid, cand s-a plans de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau in timpul partidei dintre cele doua, potrivit Mediafax.

Simona Halep a vorbit despre conflictul pe care l-a avut la Madrid cu Irina Begu: Nu sunt foarte buna prietena cu ea!

Simona Halep si Irina Begu s-au intalnit in sferturile de finala ale turneului de la Madrid, acolo unde au fost protagonistele unui moment nu tocmai elegant.

Simona Halep, despre episodul cu Begu de la Madrid: Eu nu sunt nici foarte buna prietena cu ea, dar nici nu ne-am certat

Simona Halep a declarat joi ca nu a jignit-o cu nimic pe Irina Begu, desi intre cele doua a avut loc un episod neplacut dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid. in timpul.

Are Irina Begu un potential mai mare decat Simona Halep?

Este o intrebare pe care noi ne-am adresat-o insine de anul trecut, de cand Irina Begu a aratat niste calitati. In 2016, lucrurile par sa se accelereze, iar Begu incepe sa fie din ce in ce mai mult un pai in ochiul de vedeta al Simonei Halep.

Zi infernala pentru Irina Begu la Roma. Ce program are azi singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu

Irina Begu este singura jucatoare din Romania care mai joaca in turneul de simplu de la Roma, dupa ce Simona Halep si Monica Niculescu au fost eliminate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )