Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep, despre episodul cu Begu de la Madrid: Eu nu sunt nici foarte buna prietena cu ea, dar nici nu ne-am certat

B1 B1,
Simona Halep, despre episodul cu Begu de la Madrid: Eu nu sunt nici foarte buna prietena cu ea, dar nici nu ne-am certat

Simona Halep a declarat joi ca nu a jignit-o cu nimic pe Irina Begu, desi intre cele doua a avut loc un episod neplacut dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid. in timpul. continuă pe B1

Simona Halep vorbeste despre episodul cu Begu de la Madrid: Nu am jignit-o cu nimic

Simona Halep a vorbit, joi, pentru prima data despre epsidoul iscat intre ea si Irina Begu, dupa intalnirea directa de la turneul de la Madrid, cand s-a plans de felul in care s-au manifestat Irina Begu si staff-ul sau in timpul partidei dintre cele doua, potrivit Mediafax.

LIVE WTA Roma: Irina Begu-Victoria Azarenka (12:00) si Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Clasamentul WTA: Simona Halep a urcat pe locul 5, dupa ce a castigat turneul Premier Mandatory de la Madrid

Simona Halep a urcat pe locul 5 in clasamentul WTA, dupa ce a castigat, sambata, turneul Premier Mandatory de la Madrid. Cu 4650 de puncte acumulate, sportiva nascuta la Constanta s-a apropiat de Garbine Muguruza 4847 de puncte), jucatoare care se afla pe pozitia a patra a ierarhiei. O alta veste buna pentru tenisul romanesc: Sorana Carstea a revenit in TOP 100 WTA.

Sfatul lui Darren Cahill pentru Simona Halep dupa ce aceasta a castigat aproape un milion de euro la Madrid. Poti sa-ti cumperi din banii pe care i-ai luat

Simona Halep a castigat turneul de la Madrid, iar victoria din finala i-a adus si un premiu financiar de aproape un milion de euro.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

LIVE WTA Roma, Simona Halep-Daria Gavrilova (dupa 17:00)

Urmariti in aceasta pagina, miercuri, meciurile pe care jucatoarele Irina Begu si Simona Halep le sustin in turul 2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

Simona Halep, eliminata in turul 2 la Roma. Va pierde locul 5 in clasamentul WTA

Simona Halep a revenit in circuit direct in2 la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a jucat semifinale in 2013 si 2015. Ajunsa in capitala Italiei dupa titlul cucerit la Madrid, Halep a intalnit o adversara extrem de hotarata, pe Daria Gavrilova din Australia, o jucatoare de 22 ani care si-a dorit mai mult victoria. Meciul a fost intrerupt de ploaie dupa setul al doilea si reluat dupa mai bine de o ora. Halep va pierde locul cinci in urma acestei infrangeri. PARIURI: Vedeti aici toate cotele meciurilor de azi la turneul de la Roma.

Madridul ii da aripi! Simona Halep ne da sperante pentru Roland Garros: 13 e numarul meu norocos

Simona Halep a cucerit trofeul de la Madrid, orasul in care si-a lansat cariera in urma cu trei ani. Dupa victoria de sambata seara, care a incununat un parcurs aproape perfect, Halep revine printre favorite la Roland Garros.

Cum explica Simona Halep eliminarea prematura de la Roma si pe ce a dat vina in privinta infrangerii din turul II

Simona Halep a pierdut surprinzator in turul al doilea al turneului de la Roma, dupa ce in urma cu doar cateva zile castigase Openul de la Madrid.

Simona Halep urca pe 5 in clasamentul mondial. Sorana Cirstea revine in top 100

Jucatoarea Simona Halep ocupa locul 5 in clasamentul mondial actualizat si dat publicitatii de WTA la finalul turneului de la Madrid, castigat de jucatoarea noastra.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )