Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez gelos: Barbatul a aflat din presa ca sportiva ar urma sa se casatoreasca

B1 B1,
Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez gelos: Barbatul a aflat din presa ca sportiva ar urma sa se casatoreasca

Simona Help a fost amenintata cu moartea de un cetatean danez care a postat numeroase mesaje pe contul de Twitter al sportivei. Barbatul in varsta de 48 de ani este gelos pentru ca a afalt din presa din Romania. continuă pe B1

GALERIE FOTO. Simona Halep, AMENINTATA CU MOARTEA de un danez

Simona Halep a primit mai multe amenintari cu moartea de la un admirator danez. Jesper Andreassen, in varsta de 48 de ani, a postat, pe Twitter, mai multe mesaje injurioase la adresa numarului 3 WTA, printre care si o amenintare cu moartea.

Simona Halep, amenintata cu MOARTEA

Simona Halep a fost amenintata cu moartea, potrivit ziare. com. Autorul ar fi un cetatean danez, in varsta de 48 de ani, care pana nu demult se declara cel mai mare fan al romancei. Barbatul s-a.

Simona Halep, amenintata cu moartea pe Twitter de un danez

Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un admirator danez pe Twitter, acesta fiind suparat dupa ce in presa ar fi aparut informatii potrivit carora romanca ar urma sa se casatoreasca.

Simona Halep amenintata cu moartea de un suporter fanatic

Celebritatea are costurile ei, iar Simona Halep simte pe propria piele ce inseamna sa ajungi un sportiv mediatizat la nivel planetar.

Stuttgart 2015. Simona Halep si-a aflat adversara din primul meci, nicio victorie in fata ei

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, a aflat cu cine va juca in primul sau meci la Stuttgart, acolo unde debuteaza din turul al doilea. Romanca se va duela cu Garbine Muguruza, in fata careia nu a castigat niciun meci.

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturi la Stuttgart

Calificata intre cele mai valoroase opt jucatoare de la Stuttgart, turneul de 731. 000 de dolari din aceasta saptamana, Simona Halep a aflat, joi, cu cine va juca pentru un loc in semifinalele competitiei.

Stuttgart 2015. Simona Halep a aflat cu cine va juca in sferturi. Urmeaza un duel dificil

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, va juca, vineri, in sferturile turneului Premier de la Stuttgart, Germania, impotriva italiencei Sara Errani, 15 WTA, aceasta urmand sa fie a treia intalnire din cariera celor doua.

WTA Stuttgart: Simona Halep vs Garbine Muguruza 3-6; 6-1; 6-3 Meci greu. Simona revine decisiv si este in sferturi

Simona Halep a castigat un meci foarte dificil in turul doi al turneului WTA de la Stuttgart contra jucatoarei Garbine Muguruza, scor 3-6, 6-1 si 6-3. Muguruza a reust breakul chiar in debut, a lovit puternic si decisiv controland categoric primul set. Halep a schimbat strategia de joc in setul doi, a lungit schimburile de mingi, iar greselile nefortate s-au inmultit in dreptul Muguruzei. Iberica a reusit din nou breakul in decisiv, Simona a trecut prin clipe grele la 2-0, a salvat doua mingi de break si a castigat pe un final de joc extrem de spectaculos. Simona o va intalni in sferturile competitiei pe castigatoarea dintre S. Errani si Z. Diyas.

Sarapova a fost eliminata in turul doi la Stuttgart. Simona HALEP va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA

Jucatoarea rusa de tenis Maria Sarapova, cap de serie numarul unu si locul 2 WTA, a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Stuttgart Germania), dotat cu premii in valoare totala de 731. 000 de dolari, iar Simona Halep va urca pe pozitia a doua in clasamentul WTA.

Tenis: Simona Halep s-a calificat in sferurile de finala de la Stuttgart dupa ce a invins-o pe iberica Muguruza

Jucatoarea romanca de tenis, Simona Halep, a invins-o pe iberica Garbine Muguruza, calificandu-se astfel in sferturile de finala de la Stuttgart, informeaza Agerpres. Meciul a inceput cu stangul pentru Halep,.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )