Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep amenintata cu moartea de un suporter fanatic

Online Sport Online Sport,
Simona Halep amenintata cu moartea de un suporter fanatic

Celebritatea are costurile ei, iar Simona Halep simte pe propria piele ce inseamna sa ajungi un sportiv mediatizat la nivel planetar. continuă pe Online Sport

Simona Halep, amenintata cu moartea pe Twitter de un danez

Simona Halep a fost amenintata cu moartea de un admirator danez pe Twitter, acesta fiind suparat dupa ce in presa ar fi aparut informatii potrivit carora romanca ar urma sa se casatoreasca.

GALERIE FOTO. Simona Halep, AMENINTATA CU MOARTEA de un danez

Simona Halep a primit mai multe amenintari cu moartea de la un admirator danez. Jesper Andreassen, in varsta de 48 de ani, a postat, pe Twitter, mai multe mesaje injurioase la adresa numarului 3 WTA, printre care si o amenintare cu moartea.

Simona Halep, amenintata cu MOARTEA

Simona Halep a fost amenintata cu moartea, potrivit ziare. com. Autorul ar fi un cetatean danez, in varsta de 48 de ani, care pana nu demult se declara cel mai mare fan al romancei. Barbatul s-a.

Simona Halep, amenintata cu moartea de un danez gelos: Barbatul a aflat din presa ca sportiva ar urma sa se casatoreasca

Simona Help a fost amenintata cu moartea de un cetatean danez care a postat numeroase mesaje pe contul de Twitter al sportivei. Barbatul in varsta de 48 de ani este gelos pentru ca a afalt din presa din Romania.

Simona Halep la Stuttgart: romanca urca pe locul 2 mondial! Sarapova, eliminata dupa primul meci. Cine a invins-o

Simona Halep are calea deschisa spre al patrulea ei titlu din 2015, dupa ce favorita numarul 1 la Stuttgart, Maria Sarapova, a cedat in chiar primul ei meci.

Simona Halep la Stuttgart: nemtii au anuntat ora la care romanca va juca pentru un loc in semifinalele turneului

Simona Halep are de castigat patru meciuri, daca vrea sa cucereasca trofeul la Stuttgart. A debutat direct in turul II, cu o victorie cu Gabrine Muguruza Spania, 20 WTA), iar acum a fost programata in urmatoarea faza a competitiei.

Un nou record stabilit de Simona Halep: Este prima jucatoare care inregistreaza 25 de victorii in acest an

Simona Halep, locul 3 mondial, este prima jucatoare din circuitul WTA care inregistreaza 25 de victorii in acest an, in vreme ce Serena Williams, liderul mondial, are doar 20 de victorii, iar Maria Sarapova, locul.

Simona Halep, inainte de meciul cu Muguruza: Am nevoie de un meci pe zgura, sa-mi reamintesc stilul. Ai mai mult timp sa gandesti, este o suprafata lenta

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, marti, la Stuttgart, intr-o conferinta de presa, ca are nevoie de un meci pentru a se reacomoda cu jocul pe zgura, dupa ce a evoluat foarte mult in acest an pe suprafete rapide, informeaza agentia DPA.

Stuttgart 2015: Simona Halep vs Garbine Muguruza. Avancronica meciului revansei

Stuttgart 2015. Simona Halep, cap de serie 2, va avea un meci important inca din debutul sau de la turneul Premier de la Stuttgart, Germania. Romanca are sansa unei revanse in fata ibericei Garbine Muguruza, 20 WTA.

Posibilele adversare pentru Simona Halep la Stuttgart

Simona Halep incepe in aceasta saptamana sezonul pe zgura la turneul de la Stuttgart, unde are primul tur liber fiind favorita numarul 2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )