Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep, calificare eroica in semifinale la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare eroica in semifinale la Roland Garros

In sferturi, Simona Halep, numarul patru mondial, o va infrunta pe ucraineanca Elina Svitolina 6 WTA), care a dispus in trei seturi de croata Petra Martic, cu cu 4-6, 6-3, 7-5. Meciul ar urma sa. continuă pe Antena3

Un meci cum n-a mai vazut Parisul: Simona Halep merge in semifinale la Roland Garros

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinale la Roland Garros dupa ce a revenit de la un set dezavantaj si 1-5 in setul al doilea, contra Elenei Svitolina. Cand totul parea pierdut, Halep a revenit si a castigat cel mai frumos meci e la Roland Garros din ultimii ani de pe tabloul feminin.

Simona Halep ajunge in semifinale la Roland Garros. Ilie Nastase: Pe mine ma incurajeaza faptul ca are incredere in ea si cand e condusa

Alessandra Stoicescu a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre victoria Simonei Halep, care s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la Roland.

Simona Halep ajunge in semifinale la Roland Garros. Ilie Nastase: Pe mine ma incurajeaza faptul ca are incredere in ea si cand e condusa

Alessandra Stoicescu a vorbit in emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, despre victoria Simonei Halep, care s-a calificat spectaculos in semifinalele turneului de la Roland.

Halep la French Open: Simona deschide ziua a 9-a la Roland Garros. S-a stabilit ora meciului de luni

Simona Halep 4 WTA) va juca, luni, in optimile turneului, urmand sa o intalneasca pe Carla Suarez Navarro Spania, 23 WTA) o adversara in fata careia are sase victorii si sase infrangeri, toate esecurile venind pe zgura.

Coincidenta care ne da sperante. Simona Halep se afla in situatia din 2014, de la Roland Garros

Simona va juca azi, de la ora 15. 00, contra ucrainiencei Elina Svitolina, o adversara in fata careia a pierdut ultimul meci, disputat la Roma, acum doua saptamani.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi, la Roland Garros. A demolat-o pe Suarez-Navarro

Simona Halep-Carla Suarez LIVE. Halep a castigat primul set cu 6-1. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de l.

Cum s-a calificat Simona Halep in sferturile de finala |CORESPONDENTA DE LA ROLAND GARROS

20 de grade. O vreme perfecta pentru tenis. Vint usor si placut, din cand cand soarele se mai ascunde printre nori. Pe culoarul spre teren, Simona Halep asculta muzica la casti. Navarro face scurte alergari.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre. Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Elina Svitolina jucatoarea din Ucraina a castigat ultimul meci direct: finala de la Roma).

Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre.

Este o pretendenta foarte serioasa la victorie in acest an. Simona Halep, laudata de presa franceza dupa calificarea in sferturi. Ce scrie LEquipe despre triumful romancei

Victoria categorica a Simonei Halep contra Carlei Suarez Navarro, luni, in optimile turneului de la Roland Garros a fost laudata de jurnalistii de la L'Equipe. Cotidianul francez scrie ca romanca.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )