Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi, la Roland Garros. A demolat-o pe Suarez-Navarro

Antena3 Antena3,
Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi, la Roland Garros. A demolat-o pe Suarez-Navarro

Simona Halep-Carla Suarez LIVE. Halep a castigat primul set cu 6-1. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de l. continuă pe Antena3

Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

Ion Tiriac a criticat, intr-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a sefilor din tenisul mondial in ceea ce priveste schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, di.

L'Equipe, dupa victoria Simonei: Tornada Halep, in sferturi la Roland Garros, romanca este o serioasa pretendenta la titlu

Cotidianul L'Equipe scrie, luni, ca tornada Simona Halep a ajuns in sferturi la Roland Garros, iar prin victoria obtinuta intr-o ora cu spaniola Carla Suarez Navarro a demonstrat ca este o serioasa pretendenta la castigarea titlului.

Simona Halep, calificare muncita in optimi la Roland Garros

SIMONA HALEP-DARIA KASATKINA LIVE VIDEO STREAM ONLINE Jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro, cap de serie 21, s-a calificat sambata in optimile turneului de tenis de la Roland Garros, al doilea Grand.

Simona Halep o va intalni, luni, in optimile turneului de la Roland Garros, pe Carla Suarez Navarro

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni, luni, la ora 12. 00, pe Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA si cap de serie numarul 21, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, scrie Mediafax.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa victoria in fata rusoaicei Daria Kasatkina

Simona Halep s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, cu scorul de 6-0, 7-5, informeaza.

Cristian Tudor Popescu, dupa calificarea Simonei Halep in sferturi la Roland Garros. Este foarte important sa nu se imbete cu apa rece

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o analiza a parcursului Simonei Halep la Roland Garros, dupa calificare sa in sferturile competitiei. Este foarte important ca Simona sa nu se imbete cu.

Halep, in sferturi la Roland Garros, dupa victoria categorica in fata lui Suarez Navarro

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Suarez Navarro cu 6-1, 6-1. Halep, locul 4 WTA, a trecut de Navarro, locul 23 WTA, in doar o ora, informeaza GSP.

Halep a distrus-o pe Suarez Navarro si e in sferturi la Roland Garros

Simona Halep a obtinut, luni, prima victorie din cariera pe zgura in fata Carlei Suarez Navarro, jucatoare pe care a trimis-o acasa cu un categoric 6-1, 6-1.

Halep, pregatita pentru meciuri maraton la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep spune ca este pregatita fizic pentru a face fata unor meciuri de lunga durata la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

VIDEO Roland Garros: Simona Halep vs Carla Suarez Navarro 6-1, 6-1/ Halep, in sferturi la Paris - Incantator

Simona Halep a obtinut de-o maniera categorica prima victorie pe zgura impotriva Carlei Suarez Navarro, favorita numarul trei castigand la pas disputa din optimile de la Roland Garros 6-1, 6-1). Halep a facut unul din cele mai bune meciurile din istoria participarilor la Grand Slam-ul parizian. O ora a stat pe teren Simona, disputa de pe Philippe Chatrier fiind o adevarata reprezentatie din partea jucatoarei noastre. Pentru un loc in semifinale, Simona se va duela cu Elina Svitolina jucatoarea din Ucraina a castigat ultimul meci direct: finala de la Roma).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )