Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep o va intalni, luni, in optimile turneului de la Roland Garros, pe Carla Suarez Navarro

România Liberă România Liberă,
Simona Halep o va intalni, luni, in optimile turneului de la Roland Garros, pe Carla Suarez Navarro

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni, luni, la ora 12. 00, pe Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA si cap de serie numarul 21, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

Ion Tiriac iese la atac: Simona Halep a fost furata la Roland Garros! Viata sa putea fi alta

Ion Tiriac a criticat, intr-un interviu oferit presei franceze, lipsa de viziune a sefilor din tenisul mondial in ceea ce priveste schimbarea, oferind ca exemplu un episod din finala Roland Garros 2014, di.

Halep la French Open: Simona ataca sambata la pranz optimile turneului. Organizatorii au anuntat programul zilei

Simona Halep 4 WTA) va juca, maine, al treilea ei meci la Roland Garros, urmand sa se dueleze cu Daria Kasatkina Rusia, 28 WTA). Cele doua au mai jucat un meci in circuitul feminin, la Miami, in 2016, atunci cand Halep a castigat.

Este o pretendenta foarte serioasa la victorie in acest an. Simona Halep, laudata de presa franceza dupa calificarea in sferturi. Ce scrie LEquipe despre triumful romancei

Victoria categorica a Simonei Halep contra Carlei Suarez Navarro, luni, in optimile turneului de la Roland Garros a fost laudata de jurnalistii de la L'Equipe. Cotidianul francez scrie ca romanca.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Roland Garros dupa victoria in fata rusoaicei Daria Kasatkina

Simona Halep s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, cu scorul de 6-0, 7-5, informeaza.

Simona Halep, despre victoria din meciul cu Suarez-Navarro: Cel mai bun meci din acest an

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a afirmat ca meciul cu Carla Suarez Navarro, castigat, luni, cu 6-1, 6-1, in optimile turneului de la Roland Garros, a fost cel mai bun al sau in.

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi, la Roland Garros. A demolat-o pe Suarez-Navarro

Simona Halep-Carla Suarez LIVE. Halep a castigat primul set cu 6-1. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, cap de serie 3, s-a calificat sambata in optimile de finala ale turneului de l.

GALERIE FOTO. Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roland Garros

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, o va intalni, luni, la ora 12. 00, pe Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA si cap de serie numarul 21, in optimile de finala ale turneului de la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, scrie Mediafax.

Simona Halep o va intalni, sambata, pe Daria Kasatkina, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros

Tenismena Simona Halep o va intalni, sambata, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, pe Daria Kasatkina Rusia, 28 WTA), scrie Mediafax.

Halep, pregatita pentru meciuri maraton la Roland Garros

Jucatoarea Simona Halep spune ca este pregatita fizic pentru a face fata unor meciuri de lunga durata la Grand Slam-ul din capitala Frantei.

Halep la French Open: Simona deschide ziua a 9-a la Roland Garros. S-a stabilit ora meciului de luni

Simona Halep 4 WTA) va juca, luni, in optimile turneului, urmand sa o intalneasca pe Carla Suarez Navarro Spania, 23 WTA) o adversara in fata careia are sase victorii si sase infrangeri, toate esecurile venind pe zgura.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )