Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Antena3 Antena3,
Simona Halep a castigat turneul de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, a castigat turneul WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, duminica, dupa ce a invins-o in finala pe. continuă pe Antena3

Simona Halep a castigat turneul de la Montreal! Iata cati bani primeste romanca!

Simona Halep a castigat finala turneului de la Montreal, dupa ce a invins-o pe americanca Madison Keys. Romanca trece pe locul 3 WTA, dar si primeste aproape jumatate de milion de dolari.

Simona Halep, victorie magnifica la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in tr.

Victorie uriasa pentru Simona Halep: A castigat turneul de la Montreal

Duminica seara, Simona Halep a reusit o performanta importanta castigand turneul de tenis de la Montreal, unul din cele mai importante din calendarul fetelor. Sportiva din Romania a.

Dubla finala pentru Simona Halep la turneul de la Montreal: Sportiva a acces si in finala de dublu alaturi de Monica Niculescu

Dupa ce s-a calificat in finala de simplu a turneului de Masters de la Montreal, dupa o victorie 6-0 3-6 6-2 cu Angelique Kerber, Simona Halep s-a intors pe teren alaturi de Monica Niculescu. Dublul.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a invins-o pe germanca.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in finala turneului WTA de la Montreal, dupa ce a invins-o pe germanca Angelique Kerber 2 WTA), sambata, cu 6-0, 3-6, 6-2.

Simona Halep, in semifinalele turneului WTA de la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, vineri, dupa ce a trecut in trei seturi de rusoaica Svetlana Kuznetova, cu 3-6, 6-1, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Montreal

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul cinci mondial, s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Montreal, dotat cu premii totale de 2. 663 dolari, dupa ce a dispus cu 6-3, 6-3 de Karolina Pliskova Cehia), informeaza Agerpres.

Simona Halep a castigat finala de la Montreal. Revenire spectaculoasa pe locul 3 ATP

Simona Halep e campioana de la Montreal 2016, dupa o finala dominata categoric, scor 7-62), 6-3 in fata americancei Madison Keys 12 WTA). Halep, care de luni va reveni pe locul al treilea in clasamentul WTA, s-a impus intr-o ora si 15 minute in fata numarului 12 mondial.

Montreal: Simona Halep vs Madison Keys 7-6 (2), 6-3/ Halep, campioana la Montreal

Finalista pentru al doilea an consecutiv la Rogers Cup, Simona Halep a invins-o in doua seturi, scor 7-62), 6-3, pe americanca Madison Keys, locul 12 WTA si cap de serie numarul 10, victorie in urma careia Simona a castigat turneul de la Montreal si si-a trecut in palmares al 14-lea titlu din circuitul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )