Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep: Deocamdata nu am semnat niciun contract cu Wim Fissette, saptamana aceasta va urma decizia finala

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Deocamdata nu am semnat niciun contract cu Wim Fissette, saptamana aceasta va urma decizia finala

Simona Halep a discutat, intr-un interviu pentru Digisport, despre turneul de la Paris si despre colaborarea cu Wim Fissette. Deocamdata nu am semnat niciun contract, saptamana aceasta va urma decizia finala, a precizat Halep inainte de partida cu Kristina Mladenovic prima de la Paris). continuă pe Hotnews

Simona Halep, numarul 10 mondial. Ce locuri ocupa celelalte jucatoare.

Simona Halep a devenit prima jucatoare, din 1998, care ocupa locul 10 mondial, dupa performanta sa de la turneul de mare slem, Australian Open. Romanca ocupa cea mai buna pozitie din cariera sa, reusind sa o devanseze pe Caroline Wozniacki, fost numarul 1 mondial, in prezent locul 11. Citeste si Simona Halep a facut pasul spre liga mare a tenisului: locul 10 mondial Halep a reusit sa ajunga pana in sferturile Australian Open, saptamana trecuta, faza a competitiei in care a fost eliminata de .

Adrian Marcu: Simona Halep are puterea sa castige Roland Garros-ul sau Wimbledon-ul

A urcat pe locul zece in clasamentul WTA, iar fostul ei antrenor spune ca ar putea sa castige un turneu de Grand Slam. Probabil daca la urmatoarele doua turnee, Roland Garros si Wimbledon, va juca la fel de bine, ii sta in posibilitate chiar sa castige trofeul, a declarat Adrian Marcu despre Simona Halep.

Clasamentul WTA: Simona Halep, locul 10; Maria Sharapova a coborat pe 5

Simona Halep a urcat, in mod oficial, pe pozitia a 10-a clasamentului WTA, sportiva din Romania acumuland 3760 de puncte. Lider mondial se mentine Serena Williams, in timp ce Maria Sharapova a coborat pe locul cinci.

Simona Halep urca pe locul 10 WTA

WTA a dat publicitatii, luni, clasamentul actualizat dupa incheierea Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, si, asa cum am anuntat deja, Simona Halep ocupa locul 10 in clasamentul mondial, cea mai inalta pozitie a carierei.

Romanca Simona Halep a urcat in top 10 WTA

Simona Halep a urcat o pozitie in clasamentul WTA, ajungand in top 10 cele mai bune jucatoare de tenis din lume, devenind totodata si cea de-a treia jucatoare romana de tenis in acest clasament. Ascensiunea.

Simona Halep, a cincea favorita a turneului WTA de la Paris

Simona Halep a fost desemnata a cincea favorita a turneului WTA de la Paris, care debuteaza luni si are premii totale de 710. 000 de dolari.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2611 seconds )