Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep, a cincea favorita a turneului WTA de la Paris

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, a cincea favorita a turneului WTA de la Paris

Simona Halep a fost desemnata a cincea favorita a turneului WTA de la Paris, care debuteaza luni si are premii totale de 710. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Simona Halep s-a intors in Romania: Vreau semifinala la Roland Garros

Simona Halep a revenit joi seara in Romania, inainte de a pleca la turneul de la Paris. Iata ce a declarat.

Simona Halep a facut pasul spre liga mare a tenisului: locul 10 mondial.

Simona Halep a reusit cea mai mare performanta din cariera sa prin atingerea sferturilor de finala la Australian Open, ceea ce o va propulsa pana pe locul 10 mondial in clasamentul actualizat, care va fi dat publicitatii pe 27 ianuarie. Romanca a parasit primul turneu de mare slem al anului pe un ton optimist, avand in vedere ca a facut pasul spre liga mare a tenisului. Abia acum incepe greul! Evolutia Simonei la Australian Open a fost primita in general ca un semn bun pentru tenisului .

Simona Halep: Imi doresc sa ajung intr-o semifinala, cred ca la Roland Garros voi reusi

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, la revenirea in Romania dupa eliminarea de la Australian Open in sferturile de finala, ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam si ca este posibil sa reuseasca acest lucru la Roland Garros, informeaza Mediafax.

Simona Halep: Acum vreau sa fac o semifinala, cred ca la Roland Garros voi reusi

Simona Halep a declarat la revenirea in Romania dupa eliminarea de la Australian Open ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam si ca este posibil sa reuseasca acest lucru la Roland Garros.

Simona Halep vrea o semifinala de grand slam: Cred ca la Roland-Garros voi reusi.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, la revenirea in Romania, dupa eliminarea de la Australian Open in sferturile de finala, ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam. Crede ca aceasta ar putea veni la Roland Garros, conform Mediafax. Acum imi maresc visul si vreau sa fac semifinala. Sa vedem daca ma voi regasi la meciurile mari. Cred ca la Roland Garros voi face asta. Acolo ma simt cel mai confortabil, iar zgura e o suprafata placuta pentru mine, a spus .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )