Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep vrea o semifinala de grand slam: Cred ca la Roland-Garros voi reusi.

România Liberă România Liberă,
Simona Halep vrea o semifinala de grand slam: Cred ca la Roland-Garros voi reusi.

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, la revenirea in Romania, dupa eliminarea de la Australian Open in sferturile de finala, ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam. Crede ca aceasta ar putea veni la Roland Garros, conform Mediafax. Acum imi maresc visul si vreau sa fac semifinala. Sa vedem daca ma voi regasi la meciurile mari. Cred ca la Roland Garros voi face asta. Acolo ma simt cel mai confortabil, iar zgura e o suprafata placuta pentru mine, a spus . continuă pe România Liberă

Simona Halep: Imi doresc sa ajung intr-o semifinala, cred ca la Roland Garros voi reusi

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, la revenirea in Romania dupa eliminarea de la Australian Open in sferturile de finala, ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam si ca este posibil sa reuseasca acest lucru la Roland Garros, informeaza Mediafax.

Simona Halep: Acum vreau sa fac o semifinala, cred ca la Roland Garros voi reusi

Simona Halep a declarat la revenirea in Romania dupa eliminarea de la Australian Open ca acum obiectivul sau este sa joace o semifinala de Grand Slam si ca este posibil sa reuseasca acest lucru la Roland Garros.

Simona Halep s-a intors in Romania: Vreau semifinala la Roland Garros

Simona Halep a revenit joi seara in Romania, inainte de a pleca la turneul de la Paris. Iata ce a declarat.

Simona Halep, eliminata la Australian Open.

Simona Halep a pierdut sfertul de finala cu Dominika Cibulkova, in doua seturi, scor 6-3, 6-0, potrivit ausopen. com. Tenismena slovaca, mai experimentata, a eliminat-o, astfel, pe jucatoarea romanca din primul sfert de finala al unui turneu de Grand Slam din cariera. Pagina de Internet a competitiei noteaza ca Simona Halep nu s-a simtit confortabil pe marea scena del la Rod Laver Arena si a comis 25 de erori nefortate. Adversara sa a comis doar 16 si a reusit s-o determine pe Halep sa comita .

Simona Halep, dupa eliminarea de la Australian Open: Am avut emotii foarte mari.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, eliminata miercuri din sferturile turneului de grand slam Australian Open, a declarat ca a avut emotii foarte mari in partida cu Dominika Cubulkova, pierduta cu 6-3,6-0. Romanca este optimista in privinta viitoarelor turnee de mare slem la care ar putea juca, potrivit Mediafax. Pur si simplu nu am putut juca astazi. Am avut emotii, foarte mari emotii si nu mi le-am putut controla. Inainte de meci am fost foarte nervoasa, nu am simtit mingea, nu m-am putut .

LIVETEXT Noapte alba cu Simona! Halep joaca meciul vietii de la ora 02.00, in sferturile de finala de la Australian Open

Calificata in premiera in sferturile de finala ale unui Grand Slam, Simona Halep are sansa de a face inca un pas mare. Partida cu slovaca Dominika Cibulkova incepe la 2 dimineata.

Tenis: Simona Halep a cedat cu 6-3, 6-0 partida cu Dominika Cibulkova din sferturile Australian Open

Calificata in premiera in sferturile de finala ale unui Grand Slam, Simona Halep a avut sansa de a accede inntre ultimele patru jucatoare de la Australian Open, insa a cedat fara drept de apel.

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open:

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Gloriile sportului romanesc o incurajeaza pe Simona Halep dupa eliminarea de la Australian Open: E un exemplu pentru noi toti!

Parcursul formidabil al Simonei Halep la editia din acest an a Australian Open i-a impresionat pe cativa dintre fostii mari sportivi ai Romaniei, care considera ca romanca are tot timpul la dispozitie pentru a castiga in viitorul apropiat un turneu de Grand Slam.

Australian Open: Simona Halep - Dominika Cibulkova 3-6; 0-6. Victorie clara pentru slovaca

Simona Halep a pierdut mult prea usor sfertul de finala de la Australian Open cu Dominika Cibulkova fiind depasita la toate capitolele de slovaca. Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar fi putut ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care ar fi trecut de Cibulkova.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2295 seconds )