Libnet.ro
UNICEF

18:00

Simona Halep s-a intors in Romania: Vreau semifinala la Roland Garros

Online Sport Online Sport,
Simona Halep s-a intors in Romania: Vreau semifinala la Roland Garros

Simona Halep a revenit joi seara in Romania, inainte de a pleca la turneul de la Paris. Iata ce a declarat. continuă pe Online Sport

Gafa uriasa despre Simona Halep: ziaristii australieni au confundat Romania cu Bulgaria

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la Australian Open, a fost subiectul unei gafe din partea ziaristilor, care au scris ca jucatoarea nu este din Romania, ci din Bulgaria.

Gafa despre Simona Halep: ziaristii australieni au confundat Romania cu Bulgaria

Simona Halep, calificata in sferturile de finala la Australian Open, a fost subiectul unei gafe din partea ziaristilor, care au scris ca jucatoarea nu este din Romania, ci din Bulgaria.

Simona Halep, neagra de suparare: Acest meci a fost un mare ca*at pentru mine. A tipat in timpul meciului: Proasto!

Simona Halep a declarat dupa eliminarea de la Australian Open ca a avut prea mari emotii si ca nu a putut juca. Nervii din timpul meciulu nu au ajutat-o, insa ea da de inteles ca stie ce a gresit si ca va incerca mai mult pe viitor, acolo unde exista loc pentru performante mai mari. Halep se poate multumi ca a ajuns cea mai bine jucatoare din Romania clasata la Australian Open, in sferturile de finala.

Simona Halep: Este o victorie mare, trebuie sa ma bucur de fiecare meci

Simona Halep a ajuns in sferturile turneului de Grand Slam de la Australian Open, jucatoare din Romania trecand de Jelena Jankovic, fost lider mondial. Este o victorie mare, trebuie sa ma bucur de fiecare meci, a precizat Halep.

Ponta o felicita pe Simona Halep: Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci!.

Premierul Victor Ponta a felicitat-o, pe Facebook, pe jucatoarea de tenis Simona Halep pentru calificarea in sferturile de finala ale turneului Australian Open. Citeste si: Simona Halep, in sferturi la Australian Open! Simona Halep merge in sferturile de finala de la Australian Open! Felicitari pentru parcursul de pana acum! Suntem cu totii alaturi de tine in urmatorul meci, cu Dominika Cibulkova!, scrie Ponta luni pe contul sau de Facebook. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep N.

Simona Halep, eliminata la Australian Open.

Simona Halep a pierdut sfertul de finala cu Dominika Cibulkova, in doua seturi, scor 6-3, 6-0, potrivit ausopen. com. Tenismena slovaca, mai experimentata, a eliminat-o, astfel, pe jucatoarea romanca din primul sfert de finala al unui turneu de Grand Slam din cariera. Pagina de Internet a competitiei noteaza ca Simona Halep nu s-a simtit confortabil pe marea scena del la Rod Laver Arena si a comis 25 de erori nefortate. Adversara sa a comis doar 16 si a reusit s-o determine pe Halep sa comita .

Australian Open: Simona Halep - Dominika Cibulkova 3-6; 0-6. Victorie clara pentru slovaca

Simona Halep a pierdut mult prea usor sfertul de finala de la Australian Open cu Dominika Cibulkova fiind depasita la toate capitolele de slovaca. Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar fi putut ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care ar fi trecut de Cibulkova.

Simona Halep, sigura de urcarea pe locul 10 al ierarhiei WTA

Simona Halep va urca pe locul 10 in clasamentul WTA, dupa ce s-a calificat in sferturile de la Australian Open, iar Ana Ivanovic a fost invinsa de Eugenie Bouchard. Simona ar putea ajunge chiar pe locul noua, in cazul in care va trece de Dominika Cibulkova. Meciul dintre Simona si Cibulkova se va disputa in noaptea de miercuri, de la ora 02:00. Invingatoarea din acest meci se va intalni in semifinale cu Victoria Azarenka sau Agnieszka Radwanska.

VIDEO Interviu Simona Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic

Apasati aici pentru a vedea interviul acordat de Simona Halep pentru site-ul oficial al turneului Australian Open. Ascultati in limba engleza gandurile Simonei Halep dupa victoria cu Jelena Jankovic si cum va pregati meciul urmator cu Dominika Cibulkova. Halep s-a calificat in sferturi de finala la Australian Open, cea mai buna performanta a sa intr-un turneu de Mare Slem.

Simona Halep a ratat semifinalele, dar nu regreta nimic.

Visul unei intregi tari s-a destramat la doi pasi de finala de la Melbourne si in doar o ora de joc. Simona Halep n-a putut profita de culoarul expetional pe care il avea pentru a ajunge in ultimul act si a clacat in sferturile de finala, practic obiectivul pentru turneul australian. Partida cu Chibulkova a aratat, daca mai era nevoie, ca Simona are neaparat nevoie de cineva in loja, iar zvonurile privind colaborarea viitoare cu Wim Fissette nu pot fi decat benefice. N-a mai spart un zid In .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )