Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep, despre Daria Kasatkina: Are o dreapta cu mult topspin, ma simt pregatita

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, despre Daria Kasatkina: Are o dreapta cu mult topspin, ma simt pregatita

Simona Halep este in turul trei la Roland Garros, faza a competitiei unde o va intalni pe Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia, locul 28 WTA). Jucatoarea noastra se simte pregatita pentru acest duel si stie care este unul din punctele forte ale rusoaicei: Are o dreapta n. r. forehand) cu mult topspin. continuă pe Hotnews

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina (sambata, dupa 14:00)

Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

LIVE Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina dupa modelul Nadal

Simona Halep o intalneste pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

Asa am trait Roland Garros: Simona Halep cu Daria Kasatkina

Simona Halep a intalnit-o pe Daria Kasatkina din Rusia, sambata dupa ora 14:00, intr-un meci programat in turul 3 la Roland Garros.

Simona Halep despre problemele de la glezna: Am incredere ca o sa fie bine

Simona Halep a declarat, marti, dupa victoria obtinuta in fata sportivei Jana Cepelova, ca are incredere ca nu va fi impiedicata sa evolueze bine la Roland Garros de accidentarea la glezna suferita in finala turneului de la Roma, potrivit news. ro.

Simona Halep o va intalni, sambata, pe Daria Kasatkina, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros

Tenismena Simona Halep o va intalni, sambata, in turul al treilea al turneului de la Roland Garros, pe Daria Kasatkina Rusia, 28 WTA), scrie Mediafax.

Daria Kasatkina o asteapta pe Simona Halep in turul 3

Jucatoarea rusa Daria Kasatkina s-a calificat in turul al 3-lea la Roland Garros si va juca impotriva invingatoarei dintre Simona Halep si Tatjana Maria.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei ( 6-4, 6-3 cu Tatjana Maria)/ Munca de Sisif

Nu a prins cea mai buna zi, insa acesta este si meritul adversarei - Simona Halep favorita trei) a avut serios de munca impotriva unei Tatjana Maria Germania - 102 WTA) care a evoluat foarte bine din punct de vedere tactic: i-a rupt ritmul Simonei cu mult slice, a apelat la mingi inalte si a lovit decisiv in multe randuri in special cu reverul cu o mana) atunci cand Halep a returnat mai moale. Simona s-a calificat in turul trei de la Roland Garros, dupa un meci care a durat o ora si 22 de minute 6-4, 6-3). Lucrurile serioase vor incepe insa din runda urmatoare: duel cu Daria Kasatkina 20 de ani, Rusia - locul 28 WTA).

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul trei de la Roland Garros

Simona Halep a reusit calificarea in turul trei de la Roland Garros dupa victoria in fata nemtoaicei Tatjana Maria, locul 102 WTA si o va intalni pe Daria Kasatkina, locul 28 WTA. Imediat.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros

Dupa un meci cu Tatjana Maria mai greu decat arata scorul inregistrat la final, Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros unde o asteapta rusoaica Daria Kasatkina.

Simona Halep n-are amintiri placute de la meciurile cu Tatjana Maria. Facea foarte des asta!

Simona Halep va juca azi, dupa ora 16. 00, in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, unde o va intalni pe Tatjana Maria, locul 102 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )