Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep a dezvaluit de ce o admira atat de mult pe Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a dezvaluit de ce o admira atat de mult pe Serena Williams

Simona Halep a participat ieri la All Access Hour, la Montreal, intalnirea cu presa mai putin formala, la care iau parte primele opt favorite ale turneului si la care se pun si intrebari mai inedite, se fac si concursuri si multe alte lucruri care nu se petrec de regula la conferintele de presa obisnuite. continuă pe Adevărul

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul 3 - Romania are cinci jucatoare in TOP 100

Simona Halep a ramas si in aceasta saptamana pe locul 3 in ierarhia WTA, cu 5151 de puncte acumulate. In TOP 100, Romania are cinci jucatoare: Halep, Irina Begu, Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru si Andreea Mitu. Lider mondial se mentine Serena Williams, sportiva din SUA fiind urmata de Maria Sharapova.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numarul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2).

Simona Halep, cap de serie numarul doi la Toronto, dupa ce Maria Sharapova s-a retras din turneul de categorie Premier

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2), informeaza wtatennis. com.

Maria Sarapova s-a retras de la Toronto, Simona Halep are o sansa de a castiga turneul

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams si Simona Halep.

FOTO Serena Williams a pozat sexy in ipostaze care au scandalizat America

Serena Williams este una dintre cele mai mari sportive din istoria Americii si un personaj dupa care ziarele si revistele alearga necontenit.

Rogers Cup: Simona Halep, eliminata in primul tur la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Rogers Cup de la Toronto Canada).

Simona Halep, esec la Toronto

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii.

Simona Halep, eliminata in primul tur la Toronto, la dublu

Perechea Simona Halep/Daria Gavrilova Romania/Rusia), beneficiara a unui wild-card, a ratat, marti, calificarea in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Toronto Canada), dotat cu premii in valoare totala de 2. 000 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep la Toronto: romanca si-a aflat adversara din turul II. E pe locul 23, dar n-a mai batut-o pe Simona din 2010

La revenirea pe terenul de tenis, dupa o pauza de mai bine de o luna, Simona Halep va avea o misiune facila la Rogers Cup, la Toronto.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Rogers Cup

Simona Halep si-a aflat, marti seara,adversara din Turul 2 de la turneul canadian Rogers Cup de la Toronto, din meciul Jankovic - Garcia. Meciul dintre Halep si Jankovic este programat miercuri si va live text pe onlinesport. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )