Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Antena3 Antena3,
Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza. continuă pe Antena3

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, potrivit Mediafax. Turneul de la Birmingham se desfasoara intre 15 si 21 iunie.

Simona Halep va juca in premiera in turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organizatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza Mediafax.

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Patrick Hughesman, directorul turneul Aegon Classic Birmingham, a declarat ca Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza.

Simona Halep va juca in premiera la Birmingham. Suntem incantati, e o stea in ascensiune. Programul de turnee al Simonei in urmatoarele doua luni

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie.

Simona Halep nu a fost aleasa jucatoarea lunii martie

WTA a anuntat, vineri, rezultatele sondajului gazduit pe site-ul propriu la categoria jucatoarea lunii martie, printre nominalizate numarandu-se si Simona Halep.

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii martie

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a turneului de la Indian Wells, a fost nominalizata de site-ul oficial al WTA pentru titlul de jucatoarea lunii martie, alaturi de americanca Serena Williams, locul 1 WTA,.

Simona Halep, nominalizata pentru trofeul de jucatoarea lunii martie

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep pe o lista de trei jucatoare la titlul de cea mai valoroasa sportiva din tenisul feminin in luna martie.

Simona Halep ii raspunde lui Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep a tinut sa-i dea replica lui Ilie Nastase, dupa ce acesta a criticat decizia jucatoarei de a nu evolua pentru Romania in meciul de Fed Cup cu Canada.

Doar Serena Williams si Simona Halep conteaza! Cine a castigat titlul Jucatoarea lunii martie

Serena Williams si Simona Halep au strans peste 90 la suta din voturile fanilor in cursa pentru un titlu simbolic: Jucatoarea lunii martie.

Simona Halep se marita dupa turneul de la Roland Garros. Gica Hagi va fi nas, iar Ianis cavaler de onoane

Castigatoare a turneului Indian Wells, Simona Halep urmeaza sa se marite cu Costa, fiul lui Teia Sonte, imediat dupa turneul de la Roland Garros, informeaza cancan. ro. Apropiatii cuplului spun ca cel mai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )