Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep nu a fost aleasa jucatoarea lunii martie

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu a fost aleasa jucatoarea lunii martie

WTA a anuntat, vineri, rezultatele sondajului gazduit pe site-ul propriu la categoria jucatoarea lunii martie, printre nominalizate numarandu-se si Simona Halep. continuă pe Online Sport

WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii martie, urmata de Simona Halep

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua in optiunile fanilor pentru acest titlu, informeaza wtat.

WTA: Serena Williams este jucatoarea lunii martie. Simona Halep s-a situat pe locul doi in clasament

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie de site-ul oficial WTA, cu 52 la suta din voturi primite, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua,.

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii martie

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a turneului de la Indian Wells, a fost nominalizata de site-ul oficial al WTA pentru titlul de jucatoarea lunii martie, alaturi de americanca Serena Williams, locul 1 WTA,.

Jucatoarea lunii martie: Simona Halep nominalizata de WTA

Castigatoare a turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost nominalizata, de site-ul oficial al WTA, alaturi de Serena Williams si Carla Suarez Navarro, pentru titlul de jucatoarea lunii martie, informeaza.

Simona Halep, nominalizata pentru trofeul de jucatoarea lunii martie

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep pe o lista de trei jucatoare la titlul de cea mai valoroasa sportiva din tenisul feminin in luna martie.

Doar Serena Williams si Simona Halep conteaza! Cine a castigat titlul Jucatoarea lunii martie

Serena Williams si Simona Halep au strans peste 90 la suta din voturile fanilor in cursa pentru un titlu simbolic: Jucatoarea lunii martie.

Halep, a doua cea mai dorita sportiva de tenis din lume

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua in optiunile fanilor pentru acest titlu, informeaza Mediafax.

ESPN: WTA are doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep

Site-ul postului TV american ESPN analizeaza Capitolul 2 al sezonului de tenis, desfasurat pe terenurile hard americane, in luna martie, ajungand la concluzia ca WTA are in acest moment doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep, potrivit Mediafax.

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza.

Simona Halep va juca in premiera la Birmingham. Suntem incantati, e o stea in ascensiune. Programul de turnee al Simonei in urmatoarele doua luni

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )