Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep va juca in premiera la Birmingham. Suntem incantati, e o stea in ascensiune. Programul de turnee al Simonei in urmatoarele doua luni

Adevărul Adevărul,
Simona Halep va juca in premiera la Birmingham. Suntem incantati, e o stea in ascensiune. Programul de turnee al Simonei in urmatoarele doua luni

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie. continuă pe Adevărul

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, potrivit Mediafax. Turneul de la Birmingham se desfasoara intre 15 si 21 iunie.

Simona Halep va juca in premiera in turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organizatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza Mediafax.

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Patrick Hughesman, directorul turneul Aegon Classic Birmingham, a declarat ca Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza.

Simona Halep va evolua in premiera la turneul de la Birmingham

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua in premiera la turneul de la Birmingham, au anuntat organzatorii competitiei de categorie Premier, care se va desfasura intre 15 si 21 iunie, informeaza.

Ce trebuie sa faca Simona Halep la Stuttgart ca s-o depaseasca pe Sarapova

Se stie deja ca Simona Halep nu va juca in barajul cu Canada pentru a pregati cum se cuvine turneul de la Stuttgart, care va incepe in ziua imediat urmatoare partidei din Fed Cup.

Simona Halep, la ora dezvaluirilor. Ce crede ea despre rivalele Serena si Sarapova si ce nu va mai face niciodata

Simona Halep se pregateste zilele acestea in Capitala si s-a trezit in mijlocul unei adevarate isterii publice pornite de la decizia ei de a nu juca contra Canadei, in FED Cup.

Simona Halep nu a fost aleasa jucatoarea lunii martie

WTA a anuntat, vineri, rezultatele sondajului gazduit pe site-ul propriu la categoria jucatoarea lunii martie, printre nominalizate numarandu-se si Simona Halep.

OFICIAL: Echipa de Fed Cup a Romaniei pentru disputa cu Canada - Simona Halep lipseste

Alina Cercel-Tecsor, capitanul nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a anuntat, miercuri, jucatoarele pe care se va baza pentru meciul cu Canada. Pe lista oficiala se afla Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru, Andreea Mitu si Raluca Olaru. Marea absenta: Simona Halep.

Simona Halep si marele obiectiv pentru 2015: Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW

A castigat turneele de la Shenzhen, Dubai si Indian Wells, dar nu este multumita cu ceea ce a reusit pana acum. Simona Halep a renuntat la orice fel de vacanta pentru a castiga un turneu de Grand Slam. Ceea ce am facut pana acum este OK, dar nu WOW, a precizat Simona.

Simona Halep se marita? Iata despre cine se spune ca ii va fi sot!

Simona Halep se pregateste, se pare, de nunta. Alesul ei este, conform informatiilor aparute in presa, Costa Sponte, fiul omului de afaceri Teia Sponte, iar nas ar urma sa fie, pare-se, chiar Gheorghe Hagi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )