Libnet.ro
UNICEF

13:30

WTA: Serena Williams este jucatoarea lunii martie. Simona Halep s-a situat pe locul doi in clasament

B1 B1,
WTA: Serena Williams este jucatoarea lunii martie. Simona Halep s-a situat pe locul doi in clasament

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie de site-ul oficial WTA, cu 52 la suta din voturi primite, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua,. continuă pe B1

Jucatoarea lunii martie: Simona Halep nominalizata de WTA

Castigatoare a turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost nominalizata, de site-ul oficial al WTA, alaturi de Serena Williams si Carla Suarez Navarro, pentru titlul de jucatoarea lunii martie, informeaza.

Simona Halep, nominalizata de WTA pentru jucatoarea lunii martie

Simona Halep, locul 3 WTA, castigatoare a turneului de la Indian Wells, a fost nominalizata de site-ul oficial al WTA pentru titlul de jucatoarea lunii martie, alaturi de americanca Serena Williams, locul 1 WTA,.

WTA: Serena Williams a fost aleasa jucatoarea lunii martie, urmata de Simona Halep

Sportiva americana Serena Williams, locul unu mondial, a fost aleasa jucatoarea lunii martie, iar Simona Halep, numarul 3 WTA, s-a clasat pe pozitia a doua in optiunile fanilor pentru acest titlu, informeaza wtat.

Doar Serena Williams si Simona Halep conteaza! Cine a castigat titlul Jucatoarea lunii martie

Serena Williams si Simona Halep au strans peste 90 la suta din voturile fanilor in cursa pentru un titlu simbolic: Jucatoarea lunii martie.

Simona Halep nu a fost aleasa jucatoarea lunii martie

WTA a anuntat, vineri, rezultatele sondajului gazduit pe site-ul propriu la categoria jucatoarea lunii martie, printre nominalizate numarandu-se si Simona Halep.

Simona Halep, nominalizata pentru trofeul de jucatoarea lunii martie

WTA a nominalizat-o pe Simona Halep pe o lista de trei jucatoare la titlul de cea mai valoroasa sportiva din tenisul feminin in luna martie.

ESPN: WTA are doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep

Site-ul postului TV american ESPN analizeaza Capitolul 2 al sezonului de tenis, desfasurat pe terenurile hard americane, in luna martie, ajungand la concluzia ca WTA are in acest moment doar doua jucatoare de elita demne de incredere, Serena Williams si Simona Halep, potrivit Mediafax.

VIDEO WTA: Un punct castigat de Radwanska in fata Irinei Begu, lovitura lunii martie

Unul dintre punctele castigate de sportiva poloneza Agnieszka Radwanska in fata romancei Irina-Camelia Begu, in turul trei al turneului de la Miami, a ocupat primul loc in optiunile fanilor pentru lovitura lunii martie, informeaza wtatennis. com.

MFE - absorbtie a fondurilor europene de 53,12%, la finalul lunii martie

Tara noastra a inregistrat o absorbtie a fondurilor europene, pe cadrul financiar 2007 - 2013, de 53,12% la finalul lunii martie, fiind mai mare cu 0,53 puncte procentuale fata de nivelul de la finalul lunii februarie, se arata in datele transmise de catre Ministerul Fondurilor Europene MFE), citate de Agerpres.

Simona Halep versus Ilie Nastase. Cum trateaza Maria Sarapova si Serena Williams convocarile la nationala

Crticata de Ilie Nastase pentru decizia de a sari peste meciurile din Fed Cup, Simona Halep are in ajutorul ei colegele: 9 jucatoare din Top 10 obisnuiesc sa refuze convocarea la nationala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )