Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep versus Ilie Nastase. Cum trateaza Maria Sarapova si Serena Williams convocarile la nationala

Adevărul Adevărul,
Simona Halep versus Ilie Nastase. Cum trateaza Maria Sarapova si Serena Williams convocarile la nationala

Crticata de Ilie Nastase pentru decizia de a sari peste meciurile din Fed Cup, Simona Halep are in ajutorul ei colegele: 9 jucatoare din Top 10 obisnuiesc sa refuze convocarea la nationala. continuă pe Adevărul

Prima reactie a Simonei Halep dupa atacul lui Ilie Nastase

Atacata de Ilie Nastase pentru ca a refuzat sa joace in meciurile contra Canadei, Halep i-a dat replica fostului mare tenismen.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

Simona Halep ii raspunde lui Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep a tinut sa-i dea replica lui Ilie Nastase, dupa ce acesta a criticat decizia jucatoarei de a nu evolua pentru Romania in meciul de Fed Cup cu Canada.

Simona Halep raspunde criticilor lui Ilie Nastase cu privire la neparticiparea sa din Fed Cup: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Simona Halep a raspuns criticilor lui Ilie Nastase cu privire la decizia ei de a nu participa la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada: eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Ilie Nastase se impiedica in fileul Simonei Halep

Tot vad in presa titluri cum ca Ilie Nasase e fooooarte suparat pe Simona Halep. Dar nu suparat, ci furios, dezamagit si nemultumit. Nu are limba romana cuvinte suficient de dure ca sa exprime ce simte Marele, Inegalabilul, Intangibilul Ilie Nastase. De ce? Pentru ca nu participa Simona la Fed Cup ca sa reprezinte Romania.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

Ilie Nastase se ia de Simona Halep: Nu e normal ce face. De ce nu joaca pentru Romania?

Primul lider al clasamentului mondial ATP, Ilie Nastase, nu este de acord cu decizia pe care Simona Halep a luat-o cu privire la participarea alaturi de echipa Romaniei la meciul de Fed Cup cu Canada.

Simona Halep, dupa ce a fost criticata de Ilie Nastase: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Decizia Simonei Halep de a nu participa la meciul Romaniei cu Canada din Fed Cup din deplasare) a fost amplu comentata, iar unul din cei care au criticat-o pe sportiva a fost Ilie Nastase. Raspunsul Simonei a fost unul clar: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren.

CTP il face praf pe Ilie Nastase dupa ce acesta a criticat-o pe Simona Halep: in plina glorie, el a cerut o vila si i s-a dat

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, a starnit o reactie critica din partea lui Ilie Nastase.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )