Libnet.ro
UNICEF

17:00

Prima reactie a Simonei Halep dupa atacul lui Ilie Nastase

Adevărul Adevărul,
Prima reactie a Simonei Halep dupa atacul lui Ilie Nastase

Atacata de Ilie Nastase pentru ca a refuzat sa joace in meciurile contra Canadei, Halep i-a dat replica fostului mare tenismen. continuă pe Adevărul

Simona Halep, dupa ce a fost criticata de Ilie Nastase: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Decizia Simonei Halep de a nu participa la meciul Romaniei cu Canada din Fed Cup din deplasare) a fost amplu comentata, iar unul din cei care au criticat-o pe sportiva a fost Ilie Nastase. Raspunsul Simonei a fost unul clar: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Prima reactie a Mihaelei Radulescu, dupa controversele create de textul in care ii ataca pe homosexuali

Mihaela Radulescu a dat o replica celor care au criticat-o dupa ce a semnat un text in care afirma ca persoanele gay sunt anormale, precizand ca le admira pe acelea care nu sar calul in nicio directie. Vedeta de televiziune a subliniat ca oamenii trebuie sa fie capabili sa faca diferenta intre roluri si viata, intre campanii sociale si indrazneala.

Ilie Nastase se impiedica in fileul Simonei Halep

Tot vad in presa titluri cum ca Ilie Nasase e fooooarte suparat pe Simona Halep. Dar nu suparat, ci furios, dezamagit si nemultumit. Nu are limba romana cuvinte suficient de dure ca sa exprime ce simte Marele, Inegalabilul, Intangibilul Ilie Nastase. De ce? Pentru ca nu participa Simona la Fed Cup ca sa reprezinte Romania.

S-a stabilit inlocuitoarea Simonei Halep in echipa de FED Cup a Romaniei

Simona Halep si Monica Niculescu au anuntat ca vor lipsi din echipa Romaniei in barajul din Canada pentru Grupa Mondiala I a Fed Cup, unmeci care ne poate aduce, dupa peste 20 de ani, intre primele 8 echipe ale lumii.

Simona Halep raspunde criticilor lui Ilie Nastase cu privire la neparticiparea sa din Fed Cup: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Simona Halep a raspuns criticilor lui Ilie Nastase cu privire la decizia ei de a nu participa la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada: eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie.

Doi suspecti arestati in Turcia dupa atacul asupra jucatorilor de la Fenerbahce

Politia turca a arestat doi suspecti banuiti ca sunt cei care au pus in scena atacul armat indreptata impotriva autocarului echipei Fenarbahce in noaptea de sambata spre duminica.

Cinci suspecti, arestati dupa atacul din campusul universitar

Actualizare 14:07 Islamistii somalezi ameninta cu noi atacuri sangeroase in Kenya Islamistii somalezi din gruparea al-Shabab afiliata al-Qaida) au amenintat, astazi, Kenya cu un razboi lung si cumplit si cu o noua baie de sange, la doua zile dupa ce au masacrat 148 de persoane intr-un campus universitar din Garissa, transmit Reuters si AFP.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )