Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep, dupa ce a fost criticata de Ilie Nastase: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa ce a fost criticata de Ilie Nastase: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Decizia Simonei Halep de a nu participa la meciul Romaniei cu Canada din Fed Cup din deplasare) a fost amplu comentata, iar unul din cei care au criticat-o pe sportiva a fost Ilie Nastase. Raspunsul Simonei a fost unul clar: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren. continuă pe Hotnews

Simona Halep raspunde criticilor lui Ilie Nastase cu privire la neparticiparea sa din Fed Cup: Joc zilnic pentru Romania, asta scrie cand intru pe teren

Simona Halep a raspuns criticilor lui Ilie Nastase cu privire la decizia ei de a nu participa la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada: eu joc zilnic pentru Romania, tot timpul cand intru pe teren acolo scrie.

Simona Halep ii raspunde lui Ilie Nastase

Jucatoarea Simona Halep a tinut sa-i dea replica lui Ilie Nastase, dupa ce acesta a criticat decizia jucatoarei de a nu evolua pentru Romania in meciul de Fed Cup cu Canada.

Prima reactie a Simonei Halep dupa atacul lui Ilie Nastase

Atacata de Ilie Nastase pentru ca a refuzat sa joace in meciurile contra Canadei, Halep i-a dat replica fostului mare tenismen.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea

Dupa ce a castigat turneul de la Indian Wells, iar la Miami a ajuns pana in semifinale, Simona Halep a hotarat sa ia o pauza si sa nu participe la meciul Romaniei de Fed Cup cu Canada. Decizia numarului trei mondial a fost criticata de Ilie Nastase. De ce nu joaca in Fed Cup? Eu m-as fi dus sa joc pentru tara mea, a precizat Nasty.

Ilie Nastase o critica dur pe Simona Halep, dupa ce aceasta a renuntat sa joace pentru Romania la FED Cup

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, n-a fost privita cu ochi buni si de Ilie Nastase.

CTP, replica dura dupa atacul lui Nastase: Ilie a amenintat ca ramane in strainatate si nu mai joaca pentru Romania, daca nu i se da o vila. Si i s-a dat. Simona Halep n-a cerut nimic. Romania e datoare fata de ea

Ilie Nastase a cristicat-o dur pe Simona Halep dupa ce tenismena a anuntat oficial ca nu va juca pentru Romania in partida din Fed Cup impotriva Canadei. Fostul tenismen considera ca Halep nu are o atitudine.

Jucatoarea lunii martie: Simona Halep nominalizata de WTA

Castigatoare a turneului de la Indian Wells, Simona Halep a fost nominalizata, de site-ul oficial al WTA, alaturi de Serena Williams si Carla Suarez Navarro, pentru titlul de jucatoarea lunii martie, informeaza.

Simona Halep, criticata si de Alin Petrache. Ce i-a transmis presedintele COSR

Simona Halep a atras asupra sa noi critici, dupa ce a ales sa nu participe la meciul de Fed Cup dintre Romania si Canada. Dupa Ilie Nastase, numarul 3 mondial a fost criticata si de Alin Petrache, presedintele COSR.

CTP il face praf pe Ilie Nastase dupa ce acesta a criticat-o pe Simona Halep: in plina glorie, el a cerut o vila si i s-a dat

Decizia Simonei Halep de a nu juca pentru Romania in meciul de FED Cup, contra Canadei, a starnit o reactie critica din partea lui Ilie Nastase.

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep: intrebati-o pe Halep de ce nu vrea sa joace pentru Romania. De ce se duce la Stuttgart si nu joaca la Fed Cup

Ilie Nastase o ataca pe Simona Halep pentru decizia luata de a participa la turneul de la Stuttgart in detrimentul meciurilor de calificare de la Fed Cup, nformeaza Ziarulring. ro. N-as vrea sa comentez mai multe,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2721 seconds )