Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep, favorita pentru titlul de cea mai buna sportiva din lume in luna februarie. Unde poate fi votata

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, favorita pentru titlul de cea mai buna sportiva din lume in luna februarie. Unde poate fi votata

Intrata in pauza competitionala, dupa ce s-a retras inaintea turneului de la Doha, Simona Halep ramane in centrul atentiei prin popularitatea de care se bucura la nivel mondial. continuă pe Adevărul

Safarova, campioana la Doha dupa duelul cu Azarenka. Cea mai buna pozitie din cariera

Jucatoarea Lucie Safarova, din Cehia, a castigat turneul Premier de la Doha, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-4, 6-3, pe belorusa Viktoria Azarenka. Ambele vor urca in clasament, incepand de luni, cu Safarova pe cea .

Ultimul interviu al milionarului Costel Comana: Sa fiu sef de gara a fost cea mai buna scoala de management pentru mine

Costel Comana, milionarul roman gasit spanzurat in toaleta unui avion, povestea intr-un interviu publicat in 2008 cum a inceput afacerea sa si cum experienta de sef de gara l-a ajutat sa avanseze pana la.

YouTube iti permite, in sfarsit, sa cauti mai usor videoclipuri 4K Ultra HD de cea mai buna calitate

In cazul in care ati prins un televizor 4K Ultra HD la oferta, o colectie impresionanta de clipuri de pe YouTube este cel mai bun mod de a-l scoate in evidenta. Pe YouTube se gasesc orice fel de clipuri video, unele de o calitatea mai buna ca alta. Daca erati insa, in trecut, fixat pe [].

Sportiva lunii februarie. Simona Halep ar putea primi ravnitul titlul oferit de Sky Sports

Simona Halep a fost nominalizata de postul britanic Sky Sports pentru titlul de sportiva lunii februarie. Desemnarea sportivei lunii februarie se va face prin votul telespectatorilor, pe site-ul televiziunii britanice.

Simona Halep isi pastreaza locul 3 si dupa Doha. Lupta cu Kvitova continua

Simona Halep ramane pe locul 3 mondial si dupa turneul de la Doha, insa lupta cu Petra Kvitova, pentru aceasta pozitie, va deveni una tot mai stransa pana la Roland Garros.

Simona Halep are o relatie cu baiatul lui Teia Sponte, omul de incredere a lui Gigi Becali

Simona Halep, numarului 3 WTA, are o relatie serioasa cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte, omul de incredere al lui Gigi Becali, potrivit spynews. ro. Costa Sponte o insoteste pe Simona si in turnee, mai.

Simona Halep isi pastreaza locul trei in lume, chiar daca n-a evoluat la Doha

Simona Halep s-a resimtit dupa turneul castigat la Dubai si n-a mai putut participa si la Doha, acolo unde castigase anul trecut.

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe locul 3

Cu 6. 571 de puncte acumulate, Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni. Lider ramane Serena Williams 9. 592 puncte), sportiva din SUA fiind urmata de Maria Sharapova 8. 215 puncte).

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 6. 571 de puncte, dupa Maria Sarapova si Serena Williams, informeaza site-ul wtatennis. com .

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep se mentine pe locul al treilea in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, cu un avans de 176 de puncte fata de cehoaica Petra Kvitova, .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )