Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep isi pastreaza locul trei in lume, chiar daca n-a evoluat la Doha

Adevărul Adevărul,
Simona Halep isi pastreaza locul trei in lume, chiar daca n-a evoluat la Doha

Simona Halep s-a resimtit dupa turneul castigat la Dubai si n-a mai putut participa si la Doha, acolo unde castigase anul trecut. continuă pe Adevărul

Simona Halep este sigura de locul 3 WTA si dupa aceasta saptamana

Jucatoarea Simona Halep a scapat de amenintarea care plana asupra sa din partea cehoaicei Petra Kvitova in ceea ce priveste pozitia a treia in clasamentul WTA.

Consecintele abandonului de la Doha: Simona Halep poate cadea pe locul 4

Simona Halep a castigat saptamana trecuta la Dubai, dar a renuntat la a mai participa si la Doha, invocand probleme medicale.

Simona Halep: Este foarte dificil sa ajung pe locul 1, atata timp cat joaca Serena Williams

Nevoita sa abandoneze de la Doha din cauza unei accidentari, Simona Halep a vorbit pentru site-ul oficial al WTA despre ce planuri are. Sportiva din Romania se va concetra pe castigarea unui turneu de Grand Slam si nu pe locul din ierarhia mondiala. Este foarte dificil sa ajung pe locul 1, atata timp cat joaca Serena Williams, a spus Simona.

Simona Halep s-a accidentat! Nu va participa la turneul de la Doha!

Simona Halep s-a accidentat la antrenamente si este nevoita sa rateze turneul de la Doha. Este pentru prima data cand sportiva are astfel dde probleme de cand a devenit celebra in lume, in urma cu un an, prin competitiile castigate.

Simona Halep: Am, pentru prima data, probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a.

Simona Halep: Este prima data cand am probleme la coaste

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca este pentru prima data cand are probleme la coaste, precizand ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a.

Probleme de sanatate pentru Simona Halep? Tenismena a anuntat ca renunta la turneul de la Doha

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, luni, ca are, pentru prima data, probleme la coaste. Ea a precizat, totodata, ca a simtit dureri inca dinaintea turneului de la Dubai, competitie pe care a castigat-o nefiind la capacitate suta la suta din punct.

Simona Halep a revenit in tara: Nu stiu cat de grava e accidentarea, voi juca insa la Indian Wells

Proaspat castigatoare la Dubai, Simona Halep a revenit in tara in cursul zilei de marti. Nu stiu cat de grava e accidentarea de la coaste, voi juca insa la Indian Wells, a declarat Halep, ocupanta locului trei in ierarhia WTA.

Simona Halep, despre abandonul de la Doha: Este prima data cand am probleme la coaste

A castigat turneul de la Dubai, dar nu a luat parte la competitia de la Doha acolo unde era ultima castigatoare). Simona Halep a explicat motivele pentru care a fost nevoita sa declare forfait. Este pentru prima data cand am probleme la coaste. Am simtit dureri inaintea turneului de la Dubai, a precizat numarul trei din ierarhia WTA.

Simona Halep: Cred ca voi putea juca la Indian Wells

Simona Halep a revenit, marti, in tara dupa ce a castigat turneul WTA de la Dubai. Vedeti mai jos ce a declarat Halep la aeroportul Henri Coanda.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )